Παναθηναϊκός: Τι μπορεί να του δώσουν τα δύο ματς σε Κάουνας και ΣΕΦ

Ο Μπέικον κάνει κάτι που λίγοι κατάλαβαν!

Ο Παναθηναϊκός μετά τις 3 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα έχει μπροστά δύο πολύ σημαντικούς αγώνες με την Ζαλγκίρις για την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό για την Basket League.

Oι Πράσινοι θέλουν να αποδείξουν ότι οι τελευταίες εμφανίσεις τους δεν ήταν πυροτέχνημα και ότι μπορούν να πετύχουν σημαντικά πράγματα την φετινή χρονιά.

Είναι δεδομένο πως το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει δύο αντιπάλους με καυτές έδρες και θα πρέπει να δείξει συγκέντρωση και καθαρό μυαλό.

Ακόμα, η ομάδα διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα που δεν θα πρέπει να επηρεαστούν από ότι και αν συμβεί.

Όσον αφορά την προσέγγιση της ομάδας, ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα συνεχίσει να στηρίζεται στο πλάνο του με πρωταρχικό στόχο την καλή άμυνα.

Ακόμα, οι Πράσινοι έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν με επιτυχία και εκτός έδρας.

Αρχικά στο Κάουνας θα πρέπει να δείξει ότι θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλει οφ της Euroleague.

Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μιλάμε για ειδικά παιχνίδια τα οποία είναι πολύ σημαντικά.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο ώστε να δείξει στον αιώνιο αντίπαλο ότι φέτος θα ματώσει για να κερδίσει οποιοδήποτε αγώνα ή τίτλο ενώ είναι επιτακτική ανάγκη μία νίκη καθώς αυτή μπορεί να αλλάξει όλη την χρονιά.

Σίγουρα η ομάδα δεν έγινε σούπερ από την μία μέρα στην άλλη όμως πρέπει αν αποδείξει πρώτα απ’όλα στο κόσμο του ότι όσα έγιναν τα προηγούμενα δύο χρόνια ανήκουν στο παρελθόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News