Παναθηναϊκός: Θυμηθείτε τον Παλάσιος πριν τον... Βέρμπιτς

Παλάσιος: «Τρελάθηκε» με τα γκολ του η σύζυγος του!

Το παράδειγμα του Σεμπάστιαν Παλάσιος πρέπει να μας διδάσκει και στην περίπτωση του Μπεντζαμιν Βέρμπιτς.

Ο Αργεντινός άργησε λίγο να πάρει μπρος αλλά σήμερα όλοι τον έχουν σε πολύ υψηλή υπόληψη. Ο Σλοβένος δεν έχει προσφέρει ακόμα αυτά που περιμένει ο κόσμος αλλά έχει ποιότητα και φρονούμε πως βρίσκοντας ρυθμό θα δικαιώσει τον Ιβάν για την προτίμηση στο πρόσωπό του το καλοκαίρι.

Ο διεθνής άσος είναι ποδοσφαιριστής που προσφέρει ασφάλεια ότι μπορεί να καλύψει διάφορους δημιουργικούς ρόλους.

Τον βοηθά ο συνδυασμός ταχύτητας (παρότι δεν τον λες σπρίντερ) και τεχνικής κατάρτισης που διαθέτει.

Είναι ποδοσφαιριστής καλής απόφασης και τρεξίματος που μπορεί να καλύπτει πολλούς χώρους, να καταγράψει τελικές πάσες αλλά και να πηγαίνει σε ποιοτικές και καλοζυγισμένες εκτελέσεις.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε όλα τα πόστα μπροστά. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο προπονητής τον απέκτησε με σκοπό να τον βάλει στη θέση του Αϊτόρ ή ως δεύτερο φορ.

Σε κάθε περίπτωση ,πάντως, ο Βέρμπιτς, είναι ένα επιθετικό όπλο που μπορεί να κάνει πιο γρήγορο το παιχνίδι, να δώσει πλάτος, ταχύτητα κι αποτελεσματικότητα σε κάμποσους.

Το ότι δεν έχει ξεμπουκώσει ακόμα δεν λέει πολλά, πέρσι ο Παλάσιος ήταν υπέρβαρος, δεν του έπιανε τίποτα και στο β΄ γύρο ήταν ο νο1 παίκτης της λίγκας.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News