Παναθηναϊκός: Τα τρικ του Γιοβάνοβιτς με Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Οι 4 πρώτες αλλαγές του Γιοβάνοβιτς

Στον α΄ γύρο το προπονητικό τιμ παρουσίασε αρκετά πράγματα στο γήπεδο όμως εμείς δεν θα σταματάμε να επαναλαμβάνουμε πως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έγκειται στον τρόπο που αλληλοεπιδρούν οι παίκτες (κι οι τακτικές) στο χορτάρι.

Επιθετικά το τριφύλλι έχει πάρει παιχνίδι από τα άκρα (όσο ήταν υγιής ο Αϊτόρ) και εσχάτως από τον άξονα, πεδίο στο οποίο η επίθεση δουλεύει σε υψηλό επίπεδο.

Στήνοντας το σκηνικό ο πρωτοπόρος για να παράγει από εκεί, πατά στο μέγεθος του, όταν ο Ιβάν περνά στο τερέν τον Ιωαννίδη ο μικρός κομπλάρει τους μπακ, πάντα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει μπροστά και δίπλα του παίκτες που ξέρουν να προστατεύουν μπάλα, να την μοιράζουν και να σεντράρουν ακριβώς όπως πρέπει, τη στιγμή που πρέπει.

Οι εφτά πόντοι κέρδος με τον πιτσιρικά να αναδεικνύεται σε χρυσή αλλαγή σε τρία σερί 90λεπτα δείχνει πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να διαβάσει κάθε miss match απέναντι σε κάθε τύπου άμυνα.

Με τον Φώτη στην 11άδα ο Κυπελλούχος διάβαζε άμεσα και καλύτερα επιλέγοντας αν όχι τη καλύτερη κατάσταση εκτέλεσης, τη μετακίνηση μπάλας στο σημείο που θα ανάγκαζε την οπισθοφυλακή να τρέξει και να κουραστεί περισσότερο.

Δυόμιση (!) στα τρία λοιπόν πριν την διακοπή με MVP Ιωαννίδη και περιμένουμε τη συνέχεια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News