Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Επίσημο: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους «16» του Challenge Cup

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση του έκανε γνωστή στους φιλάθλους τη διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Volley League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αναμένει τους φιλάθλους του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Volleyleague ανδρών και τους ενημερώνει για τον τρόπο εισόδου τους.

Οι «πράσινοι» οπαδοί αποτελούν τη μεγάλη δύναμη του Συλλόγου και η ανδρική μας ομάδα τους αναμένει στο πλευρό της στο ντέρμπι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Γνωστοποιείται ότι για τον αγώνα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου στις 21:30 δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι διαρκείας και όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω Viva.

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-olympiakos-volley-league-andron/».

Παναθηναϊκός: Δεν «παίζεται» ο Ερνάντεζ

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ δείχνει την ποιότητα του καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ενώ είναι ο δεύτερος καλύτερος σε ποσοστό.

Συνολικά ο Κουβανός έχει πάρει 102 πόντους και βρίσκεται στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Παράλληλα έχει τη δεύτερη θέση σε ποσοστό επίθεσεων και η βαθμολογία του είναι στο 5.1Από κει Στο μεταξύ ο Γίρι Κόβαρ είναι 5ος καλύτερος στην υποδοχή με ποσοστό 65% και συνολικά 49/75 προσπάθειες ενώ ο Λούκας Ρανγκέλ είναι 5ος καλύτερος στις τέλειες επιθέσεις με ποσοστό 56% και συνολικά 38/68 προσπάθειες.και πέρα ξεχωρίζει και ο Γιώργος Πετρέας ως 3ος καλύτερος μπλοκέρ του πρωταθλήματος καθώς έχει πάρει 13 πόντους με αυτό τον τρόπο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News