Παναθηναϊκός: Σύντομα θετικές εξελίξεις στο θέμα ΟΑΚΑ

Αλλαγές στο ΟΑΚΑ ενόψει Ολυμπιακού! (pic)

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Κυβέρνησης σε ότι αφορά στο θέμα του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Βασίλη Παπαθεοδώρου, αυτή την στιγμή τα μαντάτα που φτάνουν για το θέμα του ΟΑΚΑ είναι θετικά για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή την στιγμή τα μαντάτα που φτάνουν για το θέμα του ΟΑΚΑ είναι θετικά για τον Παναθηναϊκό.

Περιμένει βεβαίως να μάθει τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά νομίζω ότι η κυβέρνηση σε μία προεκλογική περίοδο που καταλαβαίνετε πόσα πολλά παίζονται, δεν μπορεί να πάρει εύκολα τέτοιου είδους ρίσκο με τον Παναθηναϊκό, ειδικά με το μπασκετικό Παναθηναϊκό και το θέμα ΟΑΚΑ.»

Παναθηναϊκός: Τα «ηλεκτροσόκ» για να σπάσει το αρνητικό σερί στην Ευρωλίγκα

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν πεισμωμένοι και έβγαλαν αντίδραση στον αγώνα με την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Βασίλη Παπαθεοδώρου, αυτή η αντίδραση ήρθε μέσα από κάποιες συνομιλίες που έγιναν πριν και μετά το παιχνίδι με την Φενέρ.

Βέβαια εξέφρασε και την απορία του για το πόσες φορές ακόμα θα μπορέσει μία ομάδα να συσπειρώνεται με αυτό το τρόπο ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει βελτίωση και να βγαίνουν πράγματα στο γήπεδο από την δουλειά που γίνεται στην προπόνηση.

Ακόμα, είπε ότι κανείς δεν λέει ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν δουλεύει όμως θα πρέπει να δούμε αν έχει την απαραίτητη αποδοτικότητα στους παίκτες του.

Τέλος, είπε ότι θα υπάρξουν κι άλλα ηλεκτροσόκ στην ομάδα καθώς θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ ενώ ακόμα δεν έχει κλείσει το θέμα του προπονητή.

Παπαθεοδώρου: «Το μέλλον του Ράντονιτς, οι μεταγραφές, πιθανή έκπληξη με Άντριους»

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου σημείωσε ότι αναμένεται να γίνουν αλλαγές στον Παναθηναϊκό.

Ο δημοσιογράφος, μιλώντας στην εκπομπή MAGIC EUROLEAGUE, τόνισε ότι είναι μη αναστρέψιμες οι αλλαγές.

Παράλληλα, πέταξε τη… βόμβα ότι το ζητούμενο είναι με ποιον προπονητή θα γίνουν αυτές οι αλλαγές, καθώς θεωρεί ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Αναφορικά με τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις ανέφερε ότι το Τριφύλλι είναι παγιδευμένο, καθώς παίκτες και να φύγουν δεν μπορούν να βρουν αλλού συμβόλαιο, καθώς έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο.

Παράλληλα, εξέφρασε την απορία του γιατί ο Αντριους δεν αγωνίζεται, ενώ τόνισε ότι κάνει προπόνηση με την ομάδα και θα μπορούσε να είναι στη δωδεκάδα με την Βίρτους, την άλλη εβδομάδα, ύστερα από σχετική ερώτηση του Τόλη Κοτζιά.

Σχετικά με τις μεταγραφές σημείωσε ότι οι πράσινοι συνεχίζουν να ψάχνουν γκαρντ, αλλά στο ρόστερ οι ξένοι είναι πάρα πολλοί.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News