Παναθηναϊκός: Πονάνε μάτια και κεφάλι

Παναθηναϊκός: Πονάνε μάτια και κεφάλι

Όλοι αντιλαμβανόμαστε σε μια έτσι κι αλλιώς εύθραυστη ψυχικά ομάδα τι μπορούν να επιφέρουν στα ενδότερά της η μια συντριβή πίσω από την άλλη.

Σε άλλες εποχές οι παίκτες κλειδώνονταν στο γήπεδο, έλιωναν στην προπόνηση κι έβλεπαν τα βίντεο δεκάδες φορές για να τσεκάρουν τα λάθη τους ξανά και ξανά.

Χρόνος υπάρχει για βελτίωση, μπορεί όμως να αξιοποιηθεί σωστά όταν ήδη οι οπαδοί βλέπουν με μισό μάτι των προπονητή αλλά και Πεδουλάκη, Βόβορα που έχουν καεί στην καρδιά τους από τα τόσα πήγαινε-έλα;

Ανεξάρτητα από το ότι τα παιδιά της Φενέρ είναι σήμερα η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός δεν αντέδρασε καν στα κρίσιμα σημεία του αγώνα κι είχε αρκετά στοιχεία ν’ αναδείξει στο γήπεδο αφού το υλικό του-διάολε-δεν είναι για να δέχεται τριαντάρες!

Υποτίθεται ότι με ομάδες που θα παίξουν «σετ» παιχνίδι, οι πράσινοι θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπείς, δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα γινόταν αν ο Δημήτρης Ιτούδης δεν κρατούσε τον ρυθμό κι έδινε παραπάνω από 20 λεπτά συμμετοχής στο Νικ Καλάθη που πρόλαβε να μοιράσει 7 ασίστ.

Οι φιλοξενούμενοι στην Πόλη ήταν ξανά δέσμιοι των λαθών και της αρρυθμία τους απέναντι σε μια ομάδα που νόμιζες ότι έκανε απλώς τα διαδικαστικά για να πάρει τον αγώνα. Το συμπέρασμα είναι ότι εκτός από τα μάτια μας πονά και το κεφάλι μας.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News