Παναθηναικος - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Panathinaikos – PAS Giannina

Παναθηναικος - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Παναθηναικος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Παναθηναικος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (19/12, 19:30) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Μοναδικός στόχος να αποφύγει τις παγίδες των φιλοξενούμενων και να χτίσει σερί νικών.

Panathinaikos – PAS Giannina Live Streaming

Ο «πράσινοι» με 3 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια τους, σκαρφάλωσαν στην 5η θέση της βαθμολογίας και πλησίασαν την 3η θέση. Το ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι να δημιουργήσουν σερί νικών, αφού ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή.

Το «τριφύλλι», μετά την ήττα από την ΑΕΚ, απάντησε με καλή εμφάνιση και νίκη (2-0) με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Ο Καρλίτος επέστρεψε στα γκολ (9) και τον Παλάσιος να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλων αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

«Είμαι ικανοποιημένος από την βελτίωση της ομάδας. Αλλά όχι από την βαθμολογική μας θέση και η συγκομιδή βαθμών. Έχουμε κάνει αρκετά πράγματα και έχουμε ανταποκριθεί καλά στην κυκλοφορία της μπάλας, στην ανάπτυξη και στον έλεγχο παιχνιδιού», υποστήριξε ο Γιοβάνοβιτς μετά το 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο.. Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Το τεχνικό επιτελείο δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγές στην άμυνα, αφού πλέον και ο Σένκεφελντ είναι διαθέσιμος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μεσοβδόμαδα χάλασε την καλή εικόνα που μας είχε παρουσιάσει στο φετινό πρωτάθλημα. Αφού ηττήθηκε στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΟΚ με 0-4.

Η βαριά ήττα έφερε προβληματισμό στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας των Ιωαννίνων και ο Ηρακλής Μεταξάς, τόνισε: «Η μπάλα είναι όπως η ζωή. Το θέμα είναι στις ήττες να μένουμε ενωμένοι. Κάναμε λάθη και ο ΠΑΟΚ είχε την ποιότητα για να βγάλει τις ευκαιρίες και να σκοράρει. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα διότι ακολουθεί νέο δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Ο Παναθηναϊκός στο ματς του πρώτου γύρου ηττήθηκε 1-0 στους «Ζωσιμάδες» και θα ψάξει στη Λεωφόρο μια άτυπη ρεβάνς. Ο ΠΑΣ στις τελευταίες 7 επισκέψει τους στην έδρα του «τριφυλλιού» σε ματς πρωταθλήματος μετράει ισάριθμες ήττες (2-0, 2-1, 2-0, 4-0, 3-1, 3-1, 3-1).

Παναθηναικος – ΠΑΣ Γιαννινα Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – ΠΑΣ Γιαννινα

Παναθηναικος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/19_12_2021_19_30_panathinaikos_pas_giannina/47-1-0-24691

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News