Παναθηναϊκός: Όλο και καλύτερος στη συνέχεια

Παναθηναϊκός: Όλο και καλύτερος στη συνέχεια

O Μπερνάρ ήρθε στο Παναθηναϊκό στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου με σκοπό να κάνει την διαφορά.

Ο Βραζιλιάνος μετά από ένα χρόνο στα Ηνωμένα Εμιράτα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός του έδωσε την ευκαιρία.

Μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή με βαρύ βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί τόσο στη Premier League με τη φανέλα της Έβερτον όσο και στο Champions League με τη φανέλα της Σαχτάρ έχοντας μάλιστα κατακτήσει πολλούς τίτλους.

Ακόμα να σημειώσουμε πως ο παίκτης είχε προτάσεις και από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ όμως την αρνήθηκε για να έρθει στο Τριφύλλι.

Έτσι ο Μπερνάρ μπήκε στην πράσινη καθημερινότητα και μάλιστα ως τώρα έχει βοηθήσει πολύ τους Πράσινους.

Ο Μπερνάρ είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια ενώ προσφέρει ηρεμία και ταχύτητα στο παιχνίδι της ομάδας του.

Επιπροσθέτως, βοηθάει πολύ το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα κρίσιμα σημεία των αγώνων καθώς έχει την δυνατότητα να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες.

Φυσικά, ο Βραζιλιάνος έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμα καλύτερος.

Αν κάτι του έχει λείψει ως τώρα αυτό είναι το γκολ καθώς αν και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει σύνδεση με τα δίχτυα.

Τέλος, είναι δεδομένο ότι τα καλύτερα για τον Μπερνάρ είναι μπροστά ενώ και ο ίδιος είναι πολύ ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό και θα κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News