Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές που θα κρίνουν πολλά

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές που θα κρίνουν πολλά

Πάλι γκρίνια για τον προπονητή και τις επιλογές του!

Ξεχνάμε εύκολα και γρήγορα στην Ελλάδα. Ο Ιβάν μέχρι την άνοιξη ήταν αμφιλεγόμενος με τις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες.

Ωστόσο πήρε τον πρώτο τίτλο της ομάδας μετά το 2014 και φάνηκε πως είναι πολύ καλύτερος από τους προπονητές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια.

Το τριφύλλι το σουλούπωσε, το έφτασε στον τελικό του κυπέλλου, πήγε εξαιρετικά στα πλέι-οφ, έσπασε το ρεκόρ της ομαδάρας του 1994-1995 με δέκα σερί νίκες κι έχει τον σύλλογο πρώτο από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Έχει κερδίσει με την δουλειά του το δικαίωμα να θεωρείται μορφή ενώ φέτος κατάφερε να ανεβάσει το επίπεδο ανταγωνισμού της ομάδας πολλά επίπεδα.

Κι όλα αυτά με το 4ο μεγαλύτερο μπάτζετ. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 2023 στόχους που το καλοκαίρι δεν θα μπορούσε ούτε να ονειρευτεί, μα για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν τον Γενάρη να είναι σε θέση να βοηθήσουν ουσιαστικά και ΑΜΕΣΑ.

Το επίπεδο των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το που θα φτάσει το ταξίδι της φετινής ομάδας.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Σπόραρ, Μπερνάρ ενόψει Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στη Τούμπα χωρίς τον Άντραζ Σπόραρ ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό το Τριφύλλι έχασε στο ημίχρονο της αναμέτρησης και τους Κουρμπέλη και Μπερνάρ.

Ο Έλληνας μέσος ταλαιπωρείται και αυτός από ίωση και έσφιξε τα δόντια για να βοηθήσει την ομάδα ενώ ο Βραζιλιάνος είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο μετά το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Αουγκούστο.

Αυτές οι απουσίες μεταμόρφωσαν προς το χειρότερο τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο καθώς του στοίχισε ειδικά η απουσία του Μπερνάρ.

Πάντως, όσον αφορά την αναμέτρηση της Κυριακής οι Σπόραρ και Μπερνάρ αναμένεται να είναι έτοιμοι και να τεθούν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αντίθετα, ο Κουρμπέλης έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του και έτσι δεν θα βοηθήσει την ομάδα του στον πολύ κρίσιμο αγώνα για το πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News