Παναθηναϊκός: Οι Έλληνες βγαίνουν μπροστά

Παναθηναϊκός: Οι Έλληνες βγαίνουν μπροστά

Πολλά έχουν ακουστεί για το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Σίγουρα η ομάδα θέλει απαραίτητα ενίσχυση κυρίως στη θέση των εξτρέμ για να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής όμως το ρόστερ των Πρασίνων δεν είναι τόσο κοντό όσο νομίζουν οι περισσότεροι.

Αυτό αποδείχθηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου εκεί ειδικά οι Έλληνες της ομάδας βγήκαν μπροστά.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Κουρμπέλης και Ιωαννίδης έδειξαν ότι μπορούν και αξίζουν να πάρουν περισσότερες ευθύνες στη συνέχεια.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον περσινό αμυντικό ο οποίος δεν είχε αυτοπεποίθηση και δεν έβγαζε εμπιστοσύνη.

Ήταν αλάνθαστος, δεν έχασε καμία μονομαχία ενώ στη φάση με το γλίστρημα του Σένκεφελντ σώζει την ομάδα του με ένα εξαιρετικό τάκλιν το οποίο ίσως κάνει την διαφορά στο τέλος της χρονιάς.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν καθώς κανείς δεν περίμενε ο νεαρός να κάνει τόσο γρήγορα το step up.

Θυμίζει πολύ τον Γιούρκα Σεϊταρίδη ενώ στον αγώνα με τον ΠΑΣ ήταν από τους καλύτερους παίκτες κάνοντας τρομερά πράγματα στη δεξιά πλευρά αρπάζοντας έτσι από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε το καλύτερο του παιχνίδι από τότε που επέστρεψε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του ενώ η οξυδέρκεια και η εξυπνάδα του στη φάση του πέναλτι έδωσε τη νίκη.

Ο Έλληνας χαφ απέδειξε πόσο πολύτιμος είναι για το Τριφύλλι αλλά και γιατί φοράει το περιβραχιόνιο της ομάδας.

Τέλος, ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις, η εξέλιξη του από πέρσι είναι απίστευτη και δείχνει το πόσο έχει δουλέψει και σίγουρα αυτή τη στιγμή παλεύει στα ίσια με τον Σπόραρ για μία θέση στην ενδεκάδα.

Ακόμα, δεν γίνεται να μην δώσουμε τα εύσημα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος σε μία κατάσταση πίεσης δεν φοβήθηκε να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που τις αξίζουν 100%

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News