Παναθηναϊκός - ΟΦΗ Live Streaming | Ζωντανά από το PAOtv

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ Live Streaming PAOtv

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Live Streaming: Ακόμα μια γεύση από τον νέο Παναθηναϊκό που χτίζει εδώ και λίγες μέρες ο Ντάνι Πογιάτος θα πάρουν σήμερα οι φίλαθλοι.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ (26/8, 21:00), σε έναν αγώνα που θα παίξει και πάλι στο νεοσύστατο «Παναθηναϊκός TV».

Ο Ντάνι Πογιάτος αναμένεται να δοκιμάσει αρκετά πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του. Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή. Στην επιστροφή και την προπόνηση της Δευτέρας έλαβε μέρος για πρώτη φορά με την ομάδα ο Φακούντο Σάντσες. Ο νεοαποκτηθείς άσος δείχνει σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο δεδομένα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στο νέο του σύλλογο.

Στο φιλικό δεν θα αγωνιστούν ο τραυματίας Καρλίτος, ο Βιγιαφάνιες που υπέστη διάταση στον προσαγωγό αλλά και ο τραυματίας Χατζηθεοδωρίδης. Ο τελευταίος, μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως επέστρεψε στο γυμναστήριο, κάνοντας ασκήσεις. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά μετά την εγχείρησή του. Τέλος, σημειώνεται πως Πούγγουρας και Σένκεφελντ αναμένεται να παίξουν κανονικά.

Έντονο ενδιαφέρον για Μακέντα

Άγνωστο το πόσο ακόμα θα είναι στις τάξεις της ομάδας ο Κίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός φέρεται να επιθυμεί να φύγει από το «Τριφύλλι». Λάδι στη φωτιά το έντονο ενδιαφέρον ομάδων γύρω από το όνομά του. Δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα να πάρει σάρκα και οστά η μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο, δίνοντας οικονομική ένεση στα πράσινα ταμεία.

Έντονο φλερτ υπάρχει από τη Σαουδική Αραβία. Ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Αλ Φαγιά θέλει να ντύσει τον Ιταλό στα χρώματά της. Επιπρόσθετα, ο… μνηστήρας για τον φορ του Παναθηναϊκού φέρεται να του έχει κάνει αρκετά καλή πρόταση συμβολαίου.

Στοίχημα στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Μπορεί να πρόκειται για φιλικό αγώνα, ωστόσο δεν παύει να βρίσκεται στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Οι αποδόσεις θέλουν τον Παναθηναϊκό φαβορί, με 60% πιθανότητες νίκης.

Όσον αφορά τα γκολ, φαβορί είναι να δούμε ένα θεαματικό παιχνίδι. Γύρω στο 55% πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. (Δείτε τις αποδόσεις)

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Live Streaming | Πώς θα δείτε το παιχνίδι:

Μέσω του συνδέσμου paotv.gr και αφού κάνετε μια τυπική εγγραφή (ο αγώνας είναι δωρεάν).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News