Παναθηναϊκός: «Όχι»... στον Όχι Ομοϊτζουάνφο - «Κόπηκε» από το Τριφύλλι (vid)

Παναθηναϊκός: «Όχι»... στον Όχι Ομοϊτζουάνφο - «Κόπηκε» από το Τριφύλλι (vid)

Δεν έχουν σαν προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό την απόκτηση επιθετικού και «έκοψαν» τον Όχι Ομοϊτζουάνφο που κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Ο 27χρονος Νορβηγός φορ είχε προταθεί από το καλοκαίρι στο Τριφύλλι, θα μπορούσε να αποκτηθεί και το χειμώνα, όμως, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην κινηθούν για επιθετικό χωρίς κάποια αποδέσμευση, πρώτα, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Υπάρχει ο Ιωαννίδης ως εναλλακτική λύση, ενώ Καρλίτος – Μακέντα έχουν βαριά συμβόλαια, συνεπώς, δύσκολα θα μπορούσε να πλαισιώσει τους τρεις και ένας τέταρτος επιθετικός.

Παρόλα αυτά, ο Ομοϊτζουάνφο έκανε «παππάδες» στη Μόλντε με 27 γκολ και 2 ασίστ σε 29 ματς και εξαργύρωσε τις επιδόσεις του τελικά με μια μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα (κοιτούσε τον Μακέντα στο παρελθόν).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News