Παναθηναϊκός: Ο λόγος της «αλλαγής» του Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Οι απορίες για Βέρμπιτς και η Εθνική Σλοβενίας

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Ο Σλοβένος εξτρέμ μοιάζει να έχει καθαρίσει το μυαλό του και να έχει πάρει ψυχολογία ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Ακόμα, βλέπουμε τον Βέρμπιτς να έχει εγκλιματιστεί καλύτερα και να έχει αφομοιώσει πλήρως το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αυτό που σίγουρα θα δούμε στις επίσημες υποχρεώσεις είναι ο Σλοβένος να πατάει περιοχή και να απειλεί καθώς του αρέσει να συγκλίνει και να δημιουργεί κινδύνους.

Τέλος, είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί γκολ και ασίστ από τον ποδοσφαιριστή ώστε να καλυφθεί και το τεράστιο κενό που άφησε ο Αϊτόρ.

Παναθηναϊκός: Το τελικό πλάνο για 1+2 μεταγραφές

Όπως όλα δείχνουν στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει κλειδώσει το μεταγραφικό πλάνο ενόψει Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πάρει τις αποφάσεις του όσον αφορά τον αριθμό των μεταγραφών που θα γίνουν.

Έτσι, το τελικό πλάνο μιλάει για 3 μεταγραφές οι οποίες αφορούν δύο παίκτες στα εξτρέμ και μία στην μεσαία γραμμή.

Στόχος των Πρασίνων είναι να έχουν ολοκληρώσει μία μεταγραφή μέσα στο Δεκέμβριο και στην συνέχεια να γίνουν δύο ακόμα κινήσεις μέσα στον Ιανουάριο.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι η πρώτη μεταγραφή να αφορά τα εξτρέμ, η δεύτερη να είναι ενός παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται στο 8 και 10 και η τρίτη να είναι μία κίνηση και πάλι στα άκρα της επίθεσης.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News