Παναθηναϊκός: Ο αριθμός φανέλας που επέλεξε ο Κλεϊνχέισλερ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τότε θα κάνει ντεμπούτο ο Κλέινχεϊσλερ

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ πραγματοποίησε τις πρώτες του προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό ενώ έγινε γνωστό και το νούμερο με το οποίο θα αγωνίζεται.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ούγγρος χαφ επέλεξε το νούμερο 8 το οποίο είχε μείνει ελεύθερο όταν αποχώρησε από τον Σύλλογο ο Αγιούμπ.

Ο Κλεϊνχέισλερ έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με ΠΑΣ καθώς δεν έχει πολλές προπονήσεις στα πόδια του.

Αρχικά, σας είχαμε ενημερώσει ότι το πιθανότερο σενάριο ήταν ο Ούγγρος να βρεθεί στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη για το Κύπελλο.

Όμως οι Πράσινοι θα μεταβούν κατευθείαν μετά το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες στη Θεσσαλονίκη οδικώς και δεν θα γυρίσουν στην Αθήνα.

Έτσι, ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να τον αφήσει στην Αθήνα με σκοπό να δουλέψει μόνος του και να μπει στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα την επόμενη Κυριακή.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για εξτρέμ και η… λίστα

Στον Παναθηναϊκό έχει μπει σε πρώτο πλάνο η απόκτηση ενός βασικού εξτρέμ ο οποίος θα έρθει για να κάνει την διαφορά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις που του αρέσουν πολύ και μάλιστα γίνονται ήδη διαπραγματεύσεις οι οποίες είναι και προχωρημένες.

Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες μέρες η υπόθεση εξτρέμ θα ολοκληρωθεί και το Τριφύλλι θα κάνει την τρίτη του κίνηση στη φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όσον αφορά τον Κάουλι, ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προτεραιότητα καθώς ο Γιοβάνοβιτς ψάχνει ένα κλασσικό εξτρέμ που θα παίζει πάνω στη γραμμή.

Ο Κάουλι δεν μπορεί να υπηρετήσει στο 100% αυτό τον ρόλο καθώς αγωνίζεται στο 10 ενώ σαν εξτρέμ συγκλίνει συνεχώς και δεν είναι παίκτης γραμμής.

Πάντως, να τονίσουμε ότι η υπόθεση του παραμένει στα υπόψιν του Γιοβάνοβιτς και δεν έχει κλείσει οριστικά καθώς αν ο Σέρβος προπονητής δεν βρει αυτό ψάχνει ή καλύτερα αν δεν καταφέρει να κλείσει αυτόν που θέλει τότε θα επιστρέψει στην περίπτωση του Βραζιλιάνου.

Τέλος, να πούμε ότι το ζήτημα των μεταγραφών είναι ιδιαίτερο και ο οργανισμός του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει δυσκολίες στην εύρεση των κατάλληλων παικτών,

Έτσι, κανένας παίκτης δεν διαγράφεται από την λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ειδικά από την στιγμή που το προφίλ του έχει εγκριθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News