Παναθηναϊκός: Μεταγραφή έκπληξη μέσω... Βερολίνου!

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή έκπληξη μέσω... Βερολίνου!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Παναθηναϊκός είχε δώσει το παρών στο παγκόσμιο φόρουμ του «TransferRoom» που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Οι Πράσινοι εκπροσωπήθηκαν από τους Μάκη Λιβαθηνό (δαρχισκάουτ) και Αλέξανδρο Ζαφειρίου (σκάουτ) στην 7η συνάντηση των συλλόγων που χρησιμοποιούν την συνδρομητική πλατφόρμα του «TransferRoom» που δείχνει στους συλλόγους, ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι για μεταγραφή (πώληση ή δανεισμό) και διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ομάδων.

Εκεί λοιπόν οι άνθρωποι του Συλλόγου ήρθαν σε επαφή με εκπροσώπους άλλων ομάδων και ένας από αυτούς ήταν ο Φιλίπ Σεντέρος ο οποίος είναι εκπρόσωπος της Ελβετικής ομάδας Σερβέτ.

Ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ είχε την ευκαιρία να συζητήσει κα΄ιδίαν με τους απεσταλμένους (Λιβαθηνός – Ζαφειρίου) του Παναθηναϊκού, χωρίς να διαρρεύσει προς τα έξω το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.

Πάντως στο ρόστερ της Σερβέτ κυκλοφορεί ένας παίκτης με «άρωμα» Ελλάδας!

Εκτός από τον ελβετικό σύλλογο έχει παίξει στη Στόουκ Σίτι (26 συμμετοχές), στη Σέλτικ (13 συμμετοχές), στην Ούφα(18 συμμετοχές), στη Ρούμπιν Καζάν (41 συμμ.) και στην Γρασχόπερς (105 συμμ.).

Ατζέντης του Μπάουερ είναι ο Ελβετός ατζέντης Μίλος Μαλένοβιτς ο οποίος έπαιξε ρόλο στο δανεισμό του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από την Χοφενχάιμ στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη του΄22.

Έτσι δεν είναι απίθανο ο Παναθηναϊκός να ασχοληθεί με την περίπτωση του Μπάουερ καθώς αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να αναβαθμίσει το δεξί άκρο της άμυνας του.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News