Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Σφήνα» της ΑΕΚ για πράσινο στόχο

Διαβάσατε τη δήλωση Αλμέιδα για Παναθηναϊκό;

Φαίνεται πως η ΑΕΚ συνεχίζει να κοιτάει παίκτες οι οποίοι έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις φήμες (οι οποίες πάντως διαψεύθηκαν) για ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων για τους Σένκεφελντ και Αϊτόρ οι οποίοι διαπραγματεύονται την ανανέωση των συμβολαίων τους με το Τριφύλλι, υπάρχουν φήμες πως στην ΑΕΚ κοιτάζουν και έναν μεταγραφικό στόχο των Πρασίνων.

Σύμφωνα με το sportday, άνθρωπος που έλεγε ότι ενεργούσε για λογαριασμό της ΑΕΚ άρχισε να ψάχνει τις λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Κρίστενσεν, τις αποδοχές του και τις απαιτήσεις της Νόρντζελαντ.

Μάλιστα φαίνεται πως και ο παίκτης ενημερώθηκε πως υπάρχει και άλλη ομάδα στην Ελλάδα που τον παρακολουθεί. Με αναφορά και στον συμπατριώτη του, τον Γιόνσον.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι το εάν πρόκειται για κίνηση τακτικής από την πλευρά της ΑΕΚ ώστε να δυσκολέψει το όποιο πλάνο της Παναθηναϊκού για απόκτησή του Κρίστενσεν ή όντως υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Παναθηναϊκός: Ανανεώνουν τρεις – Τι συμβαίνει με Αϊτόρ!

Αμέσως μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Πέγεια της Κύπρου και τη χειμερινή προετοιμασία του στο «Νησί της Αφροδίτης», θα μπουν στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Μπαρτ Σένκεφελντ για την επέκταση των συμβολαίων τους, τα οποία λήγουν στις 30 Ιουνίου 2023.

Ο πρώτος κύκλος συζητήσεων έχει ήδη γίνει με τους μάνατζερ και των δύο αρχηγών του «τριφυλλιού» κι από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν στην Αθήνα πλέον οι τελικές επαφές, με στόχο να παραμείνουν αμφότεροι μέλη του βασικού «κορμού» του Παναθηναϊκού και τα επόμενα χρόνια.

Στο θέμα του Αϊτόρ, οι (τελικές) συζητήσεις για τη δική του ανανέωση θα πάνε λίγο πιο πίσω χρονικά και θα ολοκληρωθούν προς τις αρχές του νέου έτους, καθώς τότε αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Καταλανός εξτρέμ, ο οποίος συνεχίζει στη Βαρκελώνη το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του, μετά την επέμβαση που έκανε στο χιαστό τον περασμένο Οκτώβριο.

Από εκεί και πέρα, όπως έχει επισημάνει εδώ και μία εβδομάδα το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται να «πέσουν οι υπογραφές» με τον Ρουμπέν Πέρεθ, ο οποίος είναι στην τελική ευθεία για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2025.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News