Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η ώρα της διοίκησης

Παναθηναϊκός: Ισως αυξηθεί ακόμη περισσότερο το μπάτζετ!

Με τον υπέροχο πρώτο γύρο που έκανε ο Παναθηναϊκός, με αυτό το μπάτζετ, με αυτό το υλικό είναι η πορεία του να διδάσκεται σε σεμινάρια για τεχνικούς διευθυντές κι υποψήφιους μάνατζερ.

Κατοχή μπάλας, πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, κάθε φορά διαφορετικός πρωταγωνιστής, ποικιλία από σκόρερ, άμυνα εξαιρετική κι αυτά χωρίς τον mvp του πρωταθλήματος Αϊτόρ, χωρίς τον Παλάσιος, με τους καινούργιους παίκτες ακόμα να μην έχουν προσαρμοστεί. ΟΜΑΔΑ με όλα τα γράμματα κεφάλαια.

Μπράβο στον προπονητή που ξύπνησε τον κοιμισμένο γίγαντα, μπράβο στον κόσμο που μετά από χρόνια αγκάλιασε ξανά την ομάδα κι ας γνωρίζει ότι το τριφύλλι δεν υπερέχει ποιοτικά του ανταγωνισμού.

Αναμένουμε από την διοίκηση να κάνει το καθήκον της σε μερικές εβδομάδες και να δώσει άνεση επιλογής στον προπονητή για να διευκολύνει περισσότερο το έργο του.

Η αίσθηση που σου αφήνει αυτό το σύνολο ότι ανεξαρτήτως δυσκολιών θα πάρει αυτό που θέλει είχαμε να τη νιώσουμε από τις ομάδες Κυράστα και Μαρκαριάν, χωρίς ο Ιβάν να έχει τους παικταράδες που διαχειρίστηκαν οι προκάτοχοί του.

Δείγμα κι αυτό του πόσο άξιος είναι και πόσο ωραιότερα πράγματα θα δούμε λογικά όταν το μπάτζετ ανέβει και φτάσει σε επίπεδα ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ Παναθηναϊκού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News