Παναθηναϊκός - Κολοσσός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 1/10

Παναθηναϊκός - Αρμάνι 64-77: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση του πρώτου ημιτελικού για το Σούπερ Καπ

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Το Σούπερ Καπ διεξάγεται στην Ρόδο και οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο χρονικά ημιτελικό τους οικοδεσπότες του Κολοσσού H Hotels! 

Στην πρόβα τζενεράλε πριν από την επίσημη εκκίνηση της χρονιάς, το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς εμφάνισε δύο πρόσωπα. Το πάρα πολύ καλό απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές (86-71). Το μέτριο στον μεγάλο τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο όπου ηττήθηκε (77-64).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Εκτός αποστολής ο Γουόλτερς, μέσα Πονίτκα και Γκριγκόνις

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην του Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος υπέστη θλάση στον λαγονοψοΐτη και θα απουσιάσει σίγουρα από το Σούπερ Καπ.

Κατά τα λοιπά, ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, ενώ υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Ματέους Πονίτκα και Μάριους Γκριγκόνις, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις από την Τρίτη (27/9).

Παναθηναϊκός – Κολοσσός καναλι ωρα: Χωρίς κόσμο από την Αθήνα το Σούπερ Καπ

Η αστυνομία και το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσε τους συλλόγους (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Προμηθέας, Κολοσσός), οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στο νησί των ιπποτών, για την απαγόρευση μετακίνηση του κόσμου για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση έχουν τεθεί σε κυκλοφορία, ενώ υπενθυμίζεται οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού από τη Ρόδο έχουν ανακοινώσει ότι θα απέχουν λόγω των ακριβών εισιτηρίων.

Το πρόγραμμα του Σούπερ Καπ
Σάββατο 1 Οκτωβρίου
Πρώτος ημιτελικός (17:00): Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels
Δεύτερος ημιτελικός (21:00): Ολυμπιακός-Προμηθέας

Κυριακή 2 Οκτωβρίου
Μικρός τελικός (17:00)
Τελικός (21:00)

Πολύ νωρίς για να μπουν στόχοι

Ξεκάθαρος αναφορικά με την χρονιά που ξεκινάει εμφανίστηκε στην media day του Παναθηναϊκού, ο Ράντονιτς. Διαβάστε τι δήλωσε ο Σέρβος προπονητής.

«Έχουμε μια νέα ομάδα και αντιμετωπίσαμε πολλές απουσίες στη διάρκεια της προετοιμασίας, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε ακριβείς. Από αύριο για πρώτη φορά θα έχουμε διαθέσιμους όλους τους παίκτες και από εκεί θα πάμε μέρα-μέρα, προπόνηση-προπόνηση και παιχνίδι-παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε βήμα-βήμα.

Όλες οι ομάδες αυτή την περίοδο είναι λίγο-πολύ στην ίδια κατάσταση. Όμως εμείς εστιάζουμε στους εαυτούς μας, να δούμε τη δική μας ομάδα και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στις προπονήσεις καθημερινά και φυσικά στους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε από το ξεκίνημα. Μετά από λίγες εβδομάδες θα μιλήσουμε για τους στόχους μας, αλλά σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News