Παναθηναϊκός: Ιωαννίδης, Σπόραρ ή και οι δύο με ΠΑΣ;

Παναθηναϊκός: Βρήκε διάταξη για τα.... ταμπούρια ο Γιοβάνοβιτς

Η κατάσταση του Φώτη Ιωαννίδη «φωνάζει» ότι το παιδί δικαιούται να παίξει βασικό την Κυριακή. Ακόμα και σε σύστημα 4-4-2 που δεν πολυσυμπαθεί ο Ιβάν.

Ο μικρός είναι ασυγκράτητος τώρα που έχει πάρει πάνω του ψυχολογικά. Φέτος πραγματοποιεί το προσωπικό του step up, κλέβοντας παράλληλα τις εντυπώσεις.

Μετά τα δύο πρώτα χρόνια του «αγροτικού» του στο Κορωπί δείχνει ότι είναι φτιαγμένος από ξεχωριστό υλικό.

Σαφέστατα ένας αρκετά βελτιωμένος και καλός παίκτης, ένα από τα πιο ατρόμητα, πιο δυναμικά, πιο «αρσενικά» φορ που έχει φέτος η χώρα.

Ο Φώτης Johnson είναι ένας πολύ ενεργητικός στράικερ με χτιστό κορμί, δυνατά πόδια και εσχάτως τον βλέπουμε με περίσσια σιγουριά στη προσωπική φάση.

Από τότε που κέρδισε το πέναλτι στο αιώνιο ντέρμπι, πήρε τα πάνω του.

Δε φοβάται να πάει κατευθείαν στη καρδιά της περιοχής, κεφαλαιοποιεί τον δυναμισμό αθλητικό του πακέτο αφού είναι πολύ φυσικός και μπορεί να επιτεθεί το ίδιο αποτελεσματικά πάνω ή και μακριά από τη μπάλα.

Το παιχνίδι του είναι λιγότερο «πολιτισμένο» και φαντεζί από του Αντράζ Σποράρ, είναι όμως είναι πολύ πιο τραχύς και φορμαρισμένος τούτη την στιγμή.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Ας τους κόψουν το βήχα οι πράσινοι!

Στο κύπελλο νίκησες εύκολα όμως- μην γελιόμαστε- ο Βόλος ήξερε πως είχε αποκλειστεί από το πρώτο παιχνίδι και πρόβαλε υποτυπώδη αντίσταση.

Την Κυριακή στα Γιάννενα το κλίμα θα είναι εχθρικό κι ο ΠΑΣ θέλει να συνεχίσει την απίθανη παράδοση που έχει χτίσει απέναντί σου.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σφυγμό στη Μαγνησία αλλά για να το πιστοποιήσει ότι…επιστρέφει πρέπει να νικήσει στην Ήπειρο, αν το κάνει κι εμφατικά ακόμα καλύτερα αλλά το παν σ’ αυτή την περίπτωση είναι το τρίποντο ανεξαρτήτως εμφάνισης.

Πρέπει να θυμηθεί ξανά τις αρετές του ο πρωτοπόρος. Να αντιπαρατάξει στο πάθος των οικοδεσποτών το δικό του ομαδικό πνεύμα.

Το πείσμα του παίκτη που ξέρει ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο. Να βγάλει αγωνιστικότητα που προέρχεται από την επίγνωση της προσδοκίας για το ότι τα πράγματα θα φτιάξουν σε περίπτωση τριπόντου.

Αν κανείς απομονώσει την αγωνιστική «αρματωσιά» κάθε αντιπάλου προφανώς θα ποντάρει στο πράσινο στα Γιάννενα, μα η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν θυμίζει την αρμάδα του πρώτου γύρου γι αυτό όλοι έχουν πάρει θάρρος πανηγυρίζοντας όντας μακριά από την κορυφή (ακόμα).

Ε, ας τους κόψουν το βήχα οι πράσινοι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News