Παναθηναϊκός: Η μεγάλη εμφάνιση του αρχηγού και το νέο συμβόλαιο

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη εμφάνιση του αρχηγού και το νέο συμβόλαιο

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στη γκέλα στους Ζωσιμάδες όμως ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης βγήκε μπροστά και απέδειξε γιατί φοράει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο.

Πέρασε πολλά, άκουσε πολλά όμως ποτέ δεν το έβαλε κάτω πιστεύοντας πάντα στον εαυτό του και δικαιώθηκε.

Ο χαφ του Τριφυλλιού έκανε την καλύτερη του εμφάνιση μετά την επιστροφή μετά το σοβαρό τραυματισμό τους στους κοιλιακούς που τον ανάγκασε να μείνει πάνω από 1 χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στον αγώνα με τον ΠΑΣ ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Πρασίνων ενώ η οξυδέρκεια και η εξυπνάδα του στη φάση του πέναλτι έδωσε τη νίκη.

Το σημαντικότερο απ’όλα είναι ότι ο Κουρμπέλης δείχνει πια απελευθερωμένος από αυτό που πέρασε και φτάνει σίγα σιγά στα γνωστά στάνταρ του.

Και φυσικά απέδειξε γιατί είναι ο αρχηγός αφού εκείνος τράβηξε μπροστά όλη την ομάδα, όταν άρχισαν να… πέφτουν οι στροφές των υπολοίπων και να επικρατεί το άγχος και ο κίνδυνος μίας ακόμη γκέλας.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν πόσο πολύτιμος είναι ο Κουρμπέλης για τον Παναθηναϊκό και γι’αυτό η διοίκηση ετοιμάζει την τελική κουβέντα με την πλευρά του για την επέκταση του συμβολαίου του το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Αυτό αναμένεται να συμβεί μετά τα τρία ματς με τον ΠΑΟΚ (ίσως κι ενδιάμεσα), με τους «πράσινους» να δείχνουν ξεκάθαρη διάθεση να διατηρήσουν στο ρόστερ τον αρχηγό έως το καλοκαίρι του 2026 με νέο τριετές συμβόλαιο.

Βόμβα από την ΠΑΕ: Επιστρέφει την Κυριακή στη Λεωφόρο ο Μπεργκ!

Μια ονειρική στιγμή θα ζήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, καθώς θα δουν μαζί τους Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ στον αγωνιστικό χώρο!

Πρόκειται για τους δύο σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την περασμένη δεκαετία.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει ραντεβού με τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου παρέα με τα «δύο κανόνια» που υπηρέτησαν το σύλλογο.

Οι Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ θα ξεσηκώσουν τους οπαδούς στη Λεωφόρο σε μια τεράστια στιγμή για εκείνους, σχετικά με όσα προσέφεραν στο Τριφύλλι και φυσικά, θα παραλάβουν το βραβείο τους.

Το… εκπληκτικό είναι πως ο Σουηδός θα βραβευτεί στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την αγαπημένη του ομάδα κόντρα στην οποία σκόραρε χατ τρικ σε τελικό Κυπέλλου.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News