Παναθηναϊκός: Γυρίζει και ενημερώνεται ο Γιάχανμπακς

Παναθηναϊκός: Γυρίζει και ενημερώνεται ο Γιάχανμπακς

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως κοιτάζει την περίπτωση του 30χρονου Ιρανού μεσοεπιθετικού, Αλιρεζά Γιάχανμπακς και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Μέχρι στιγμής ο Αλιρεζά Γιάχανμπακς είναι για τον Παναθηναϊκό μια περίπτωση παίκτη που έχει μπει στη λίστα κι έχει τσεκαριστεί από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Ο Ιρανός αρέσει όμως δεν έχει γίνει επίσημη κρούση στη Φέγενορντ, όπου κι ανήκει, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση.

Από εκεί και πέρα ο 30χρονος μεσοεπιθετικός απολαμβάνει τις ολιγοήμερες διακοπές που πήρε μετά την ολοκλήρωση του Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έπειτα αναμένεται να γυρίσει στη Φεγένορντ κι από εκεί να ενημερωθεί για το μέλλον του. Θυμίζουμε ότι ο Γιάχανμπακς επιθυμεί ν’ αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη τον Ιανουάριο.

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός τον έχει στη λίστα του δεν είναι και δεδομένο πως θα τον αποκτήσει. Πάντως ο Γιάχανμπακς γνωρίζει αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να του πουν ορισμένες πληροφορίες για την Ελλάδα πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις, καθώς είναι ήδη ενήμερος για το ενδιαφέρον των πράσινων.

Οι παίκτες που μπορούν να του δώσουν ασφαλείς πληροφορίες για τη χώρα μας είναι οι Εχσάν Χατζισαφί της ΑΕΚ, Μιλάντ Μοχαμαντί επίσης της ΑΕΚ και Καρίμ Ανσαριφάρντ που έχει περάσει από τους Πανιώνιο, Ολυμπιακό κι ΑΕΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News