Παναθηναϊκός: Εξετάζεται εκ νέου ο Μούσα Αλ Ταμάρι (vid)

Παναθηναϊκός: Εξετάζεται εκ νέου ο Μούσα Αλ Ταμάρι (vid)

Σημειωμένο στον Παναθηναϊκό παραμένει το όνομα του Μούσα Αλ Ταμάρι, ο οποίος είχε «παίξει» ξανά στο παρελθόν στο πράσινο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο 25χρονος εξτρέμ – επιθετικός από την Ιορδανία είναι μία από τις περιπτώσεις που θα μπορούσε να επιλέξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως εναλλακτική του Σεμπάστιαν Παλάσιος.




Όπως διαβάσατε νωρίτερα, το Τριφύλλι θα κινηθεί για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή που να μπορεί να υπηρετήσει την ομάδα τόσο στο δεξί άκρο της επίθεσης, όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ιορδανός ποδοσφαιριστής έχει θητεία στις Αλ Τζαζίρα και Αλ Σαμπάμπ, ενώ από τα ευρωπαϊκά σαλόνια έχει φορέσει τις φανέλες των ΑΠΟΕΛ και Λέουβεν. Φέτος, στη Jupiler League έχει πετύχει 3 γκολ και 1 ασίστ σε 13 εμφανίσεις. Η χρηματική του αξία ανέρχεται στο 1,2 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News