Παναθηναϊκός: «Έρχεται στην Αθήνα ο Γερεμέγεφ»

Παναθηναϊκός: «Έρχεται στην Αθήνα ο Γερεμέγεφ»

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του πρώτου σκόρερ της Alsvenkan με 22 γκολ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος στράικερ απουσίαζε από την σημερινή προπόνηση των πρωταθλητών Σουηδίας με τους Σκανδιναβούς να τονίζουν πως αυτό συνέβη διότι ταξιδεύει με προορισμό την Αθήνα.

Όπως όλα δείχνουν απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να σφραγιστεί το deal κάτι που αναμένεται να συμβεί ακόμη και απόψε (19/1).

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Γερεμέγεφ δεν ξεπερνά το ποσό των 290.000 ευρώ, το οποίο οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν καταβάλει στον σύλλογο από την Σουηδία.

Τέλος, ο αθλητικός διευθυντής της Χάκεν, Μάρτιν Έρικσον, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Παναθηναϊκός: Ατυχία η απουσία του από την ενδεκάδα

Αναθάρρησαν για τα καλά στον ΠΑΟΚ βλέποντας εκτός μάχης και τον Αντράζ Σποράρ. Τον Αϊτόρ μήνες τώρα ξέρουν ότι δεν θα τον αντιμετώπιζαν.

Χωρίς τους παίκτες που τυράννησαν όσο κανείς άλλος την άμυνα του Δικεφάλου η Τούμπα ήταν πιο ήρεμη, ενώ όταν μπήκε στο ματς ο Αργύρης Καμπετσής τα έβαψαν μαύρα ακόμα και οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί.

Μπορεί ο Σλοβένος να μην έχει σκοράρει τα πολλά τέρματα αλλά έχει ένα χαρακτηριστικό που κανείς άλλος στο ρόστερ δεν έχει. Μπορεί να σουτάρει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και μορφή πίεσης, από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου.

Να σουτάρει πραγματικά και όχι να δοκιμάσει την τύχη του. Η παρουσία ενός τέτοιους φορ βάζει μεγάλη πίεση στις άμυνες. Είτε παίζει με τη μπάλα στα πόδια, είτε βρίσκεται μακριά από αυτή. Έχει ποικιλία στη περιφερειακή του εκτέλεση.

Σουτάρει αρκετά καλά μετά από ντρίμπλα, υπό καθεστώς άμυνας ή σε off balance εκτελέσεις (θυμηθείτε το γκολ του στο Ηράκλειο), του αρέσει να παίρνει σουτ σε καταστάσεις transition και έχει πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση σε σχέση με τους Ιωαννίδη, Καμπετσή γεγονός που τον “ψηλώνει” σημαντικά.

Πλήγμα μεγάλο η απουσία του στην Τούμπα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News