Παναθηναϊκός: Επέστρεψε η αποστολή από την Κύπρο

Επικός διάλογος Μάγκνουσον - Σαβιέρ: «Γιε μου» - «Ισλανδέ πατέρα μου!» (pic)

Έτσι, οι «πράσινοι» πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα επίσημα ματς που έρχονται, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο την επόμενη εβδομάδα (15/12), στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια, μετρώντας δύο νίκες κόντρα σε Χάποελ Μπερ Σεβά (3-1) και Νέα Σαλαμίνα (1-0) και μία ισοπαλία κόντρα στην Πάφο με σκορ 2-2.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του μετά τη δεκαήμερη παραμονή τους στην Κύπρο.

Έτσι οι πράσινοι θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν πριν επανέλθουν και πάλι στις προπονήσεις το Σάββατο ώστε να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τα επίσημα ματς που έρχονται με πρώτο και καλύτερο το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στο Βόλο την Πέμπτη (15/12).

Παναθηναϊκός: Ανεβαίνει συνεχώς ο Μπερνάρ – Το ξεχωριστό στοιχείο του

Ο Μπερνάρ δείχνει να έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα της ομάδας και θα τον δούμε να αγωνίζεται για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στην Ελλάδα στο 100%.

Ο Βραζιλιάνος μετά από τον χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται κάθε παίκτης φαίνεται πως έχει καταλάβει στο έπακρο τα θέλω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Έτσι ο Σέρβος ετοιμάζεται να του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο δεύτερο μισό της σεζόν καθώς και αυτός όπως όλοι περιμένουν πολλά από τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μπερνάρ έδειξε στη μίνι προετοιμασία της Κύπρου ότι ήρθε η ώρα να πάρει το ρόλο του ηγέτη και να βγει μπροστά για το Τριφύλλι.

Πάντως ο Βραζιλιάνος διαθέτει ένα ξεχωριστό στοιχείο που άλλες φορές είναι καλό όμως μπορεί να υπάρξουν και φορές που θα είναι κακό.

Αυτό είναι το γεγονός ότι ο παίκτης είναι τρομερά αλτρουιστής και σε κάθε επαφή του με την μπάλα θα ψάξει την πάσα στο συμπαίκτη ακόμα και όταν βρεθεί σε θέση που μπορεί να εκτελέσει.

Φυσικά για κάποιον που αγωνίζεται στο 10 αυτό είναι ένα πολύ καλό στοιχείο όμως ο Μπερνάρ θα πρέπει να μάθει να κρίνει καλύτερα το πότε πρέπει να πασάρει.

Και αυτό γιατί μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή με τρομερές παραστάσεις και διεθνή ο οποίος με την ποιότητα του μπορεί να κρίνει το κάθε παιχνίδι.

Έτσι θα πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτή την ποιότητα σε κάποιες περιπτώσεις ώστε να τελειώσει μόνος του την φάση.

Αυτό του το έχει μεταφέρει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος θέλει να δει τον Μπερνάρ να γίνεται ο ηγέτης του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News