Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Πρώτη φορά με τετράδα φωτιά!
Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΑΡΗ για την 9η αγωνιστική της Super League.
Όπως όλα δείχνουν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στην διάθεση του για πρώτη φορά φέτος την βασική του επιθετική τετράδα.
Οι Παλάσιος, Αϊτόρ, Μπερνάρ και Σπόραρ δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ μαζί ως τώρα λόγω των τραυματισμών αλλά ήρθε η ώρα ο κόσμος να δει αυτό που είχε στο μυαλό του ο Σέρβος τεχνικός από το καλοκαίρι.
Δηλαδή ο Μπερνάρ θα αγωνίζεται στο «10», ο Παλάσιος και ο Αϊτόρ θα βρίσκονται από τα άκρα της επίθεσης και ο Σπόραρ θα αγωνίζεται στην κορυφή.
Φυσικά, το Τριφύλλι με την παρουσία τους αυτόματα γίνεται πιο επιθετικό και επικίνδυνο ενώ θα έχει ενδιαφέρον πως θα προσπαθήσουν να το σταματήσουν οι αντίπαλοι του.
Όλοι έχουν συμβάλλει στην πορεία της ομάδας προς την πρώτη θέση με το απόλυτο των βαθμών μέχρι τώρα αλλά σίγουρα η συνεργασία τους θα καταστήσει ακόμα πιο ελκυστική την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.
Τραυματισμός Κουρμπέλη: Συγκλονίζει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα καθώς έμεινε εκτός γηπέδων για 1,5 χρόνο μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε από το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για 425 μέρες.
Όμως ο διεθνής μέσος βρήκε την δύναμη να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να επιστρέψει γερός και δυνατός.
Ο Κουρμπέλης μίλησε για το συγκεκριμένο διάστημα που πέρασε και μοιράστηκε τις σκέψεις του.
Αναλυτικά είπε:
«Τα είχα καλά με το μυαλό μου, υπέφερα έπρεπε να γίνει αυτό, έπρεπε να σταματήσω. Στην αρχή το διάστημα που μου είχαν πει ότι θα μείνω έξω, ήταν κατά πολύ μικρότερο από το διάστημα που έμεινα.
Όσο περνούμε ο καιρός αυτό με ταλαιπωρούσε περισσότερο, ειδικά στο μυαλό γιατί περνούσε ο καιρός και έβλεπα ότι αυτό μένει εκεί. Πήγα παντού για 2η γνώμη.
Όταν συνεχίζεις να πονάς μετά από τόσο μεγάλο διάστημα, είναι πολλά που ταλανίζουν στο μυαλό σου. Με ταρακούνησε πολύ κι εγώ δεν ήμουν έτσι.
Έκλαψα από συγκίνηση όταν γύρισα και έπαιξα, στην Καρδίτσα στο Κύπελλο, στη συνέντευξη μετά τον αγώνα».
Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα ανατριχιαστικά λόγια του αρχηγού:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα κατά EuroLeague: «Πάλι ο Γιαννακόπουλος φταίει; Εμένα θα τιμωρήσετε; Τι σκ@τ@ θα κάνετε;»
- Γιαννακόπουλος: «Περιμένω και απαιτώ από την αστυνομία μία τεράστια συγγνώμη προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού» (vid)
- Παναθηναϊκός: Σενάριο-βόμβα από Ολλανδία για Στέφαν Ντε Φράι
- «Ο Παναθηναϊκός θα βελτιώσει την πρότασή του για Μοντέρο - Φαβορί ο Ολυμπιακός»
- Παναθηναϊκός: Η διάρκεια του συμβολαίου και οι απολαβές του Νέστρουπ