Παναθηναϊκός εναντίον Ισπανικών ομάδων 2000-Σήμερα μέρος 1ο(vids)

Παναθηναϊκός

[ads]

Ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζει την Πέμπτη τη Θέλτα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το newspao.gr θυμάται τι έκανε το “τριφύλλι” με Ισπανικές ομάδες από το 2000 έως και σήμερα.

Ο Παναθηναϊκός έχει την υποχρέωση να πάρει τη νίκη κόντρα στη Θέλτα, παρά το γεγονός πως έχει αποκλειστεί από το Europa League, για την τόσο μεγάλη Ευρωπαϊκή ιστορία του.

[ads2]

Πάμε να δούμε τι έχει κάνει ο Παναθηναϊκός με τις Ισπανικές ομάδες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τη σεζόν 1999-2000 μέχρι και σήμερα.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός, ταξίδεψε στο Βίγο για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Θέλτα. Το “τριφύλλι” ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασε πολλές σημαντικές ευκαιρίες ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι πάνω στον Ιμπάρμπο. Η κακή διαχείρηση του Στραματσόνι που άφησε την ομάδα χωρίς αλλαγή μέχρι το 88′ και οι Ισπανοί, σκόραραν δις σε 84′ και 89′ και πήραν τη νίκη.

Παναθηναϊκός(Στραματσόνι): Στιλ – Κουτρουμπής(88′ Εμποκού), Σάμπα, Μολέντο – Κουλιμπαλί, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ – Βιγιαφάνιες – Ιμπάρμπο, Μπεργκ

“ΑΣΦΑΙΡΟΣ” ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ – ΕΚΠΛΗΞΗ

Ο Παναθηναϊκός, αντιμετώπιζε τη Μάλαγα των Αράβων στα πλέι-οφ του Champions League, με φόντο την πρόκριση στη φάση των ομίλων. Στην Ανδαλουσία, ο Παναθηναϊκός  δεν παρουσιάστηκε καλός και ηττήθηκε με 2-0, ενώ στο ΟΑΚΑ το αποτέλεσμα ήταν 0-0 με τη Μάλαγα να παίρνει την πρόκριση και να φτάνει εν τέλει μέχρι τη φάση των “8”.

Μάλαγα – Παναθηναϊκός 2-0

Παναθηναϊκός(Φερέιρα): Καρνέζης – Βύντρα, Μπουμσόνγκ(64′ Πίντο), Βελάσκες, Σπυρόπουλος – Βιτόλο, Κατσουράνης – Ζέκα(39′ Χριστοδουλόπουλος), Σισοκό, Μαυρίας – Φορναρόλι(69′ Τοτσέ)

Παναθηναϊκός – Μάλαγα 0-0

Παναθηναϊκός(Φερέιρα): Καρνέζης – Βύντρα, Πίντο, Βελάσκες, Σπυρόπουλος – Βιτόλο, Κατσουράνης(71′ Μαρίνος) – Σισοκό, Ζέκα(46′ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό – Φορναρόλι(73′ Τοτσέ)

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός, κληρώθηκε με τη Μπαρτσελόνα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το “τριφύλλι”, προηγήθηκε στο Καμπ Νου με το Γκοβού, όμως ισοφαρίστηκε ένα λεπτό μετά και επήλθε η κατάρρευση και το τελικό 5-1. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Αλέξανδρος Τζόρβας έπιασε πέναλτι του Λέο Μέσι. Στο ματς του ΟΑΚΑ, οι Καταλανοί, που κατέκτησαν το τρόπαιο το Μάιο, ήταν ουσιαστικοί και επικράτησαν με 3-0.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 5-1

Παναθηναϊκός(Νιόπλιας): Τζόρβας – Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαρίνος – Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης(64′ Καραγκούνης), Γκοβού(70′ Λουίς Γκαρσία), Λέτο(80′ Νίνης), Σισέ

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 0-3

Παναθηναϊκός(Φερέιρα): Τζόρβας – Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος – Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης(67′ Πλεσί), Μαρίνος(46′ Δημούτσος) – Λουίς Γκαρσία(63′ Πετρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕ ΜΕΤΑ

Στα προκριματικά του Champions League, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι “πράσινοι”, έδωσαν τον καλυτερό τους εαυτό κόντρα στους “ροχιμπλάνκος” αλλά ηττήθηκαν με 3-2 ενώ στη ρεβάνς της Μαδρίτης οι Ισπανοί επικράτησαν με 2-0 και πήραν την πολυπόθητη πρόκριση. Βέβαια, η ομάδα μας εξιλέωσε στη συνέχεια αφού πέρα από το νταμπλ που κατέκτησε πήρε και την περίφημη πρόκριση επί της Ρόμα στους “32” του Europa League.

Παναθηναϊκός – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3

Παναθηναϊκός(Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς – Μουν, Βύντρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σπυρόπουλος – Σιμάο(80′ Χριστοδουλόπουλος), Μάτος(46’Λέτο), Κατσουράνης, Καραγκούνης – Σαλπιγγίδης, Σισέ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 2-0

Παναθηναϊκός(Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς – Μουν(52′ Σαλπιγγίδης), Σαριέγκι, Βύντρα, Δάρλας – Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης(87′ Σιμάο) – Λέτο, Νίνης(63′ Χριστοδουλόπουλος), Γκάμπριελ – Σισέ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News