Παναθηναϊκός: Έμφαση στη δημιουργία και την πίεση

Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι σε 15 μέρες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πρώτο οικογενειακό δίτερμα του τριφυλλιού στην Κύπρο έδωσε έμφαση στο χτίσιμο του παιχνιδιού και στην πίεση.

Ο Σέρβος προπονητής των πράσινων μοίρασε αρκετές φορές μπράβο στους ποδοσφαιριστές του, όντας ικανοποιημένος από την εφαρμογή όσων είχε ζητήσει ενόσω δεν παρέλειψε να δώσει ειδικές εντολές σε ό,τι αφορά ο χτίσιμο του παιχνιδιού.

Το δίτερμα πραγματοποιήθηκε στο μισό γήπεδο δίχως περιορισμούς και οι δύο ομάδες είχαν χωριστεί από το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ως εξής. Με τους πορτοκαλί αγωνίστηκαν οι Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης (Σιδεράς), Τσόκαϊ, Χουάνκαρ, Κυριόπουλος, Μπερνάρ, Βαγιαννίδης, Σαβιέρ και Καμπετσής.

Και με τους μπλε οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάντσες, Μάγκνουσον, Σάρλια, Ρούμπεν, Τσέριν, Συμεωνίδης, Παλάσιος, Κρυπαράκος και Σπόραρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν η μία ομάδα έκανε build up και δεχόταν πρέσινγκ ο Γιοβάνοβιτς ζητούσε να κοιτάζουν τη σωστή κίνηση του συμπαίκτη τους για να υπάρχει σωστός συγχρονισμός στη φάση ανάπτυξης.

Η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα και rondo και συνεχίστηκε με τελειώματα μετά από σέντρες από τα δύο άκρα, αριστερά και δεξιά. Οι παίκτες που συμμετείχαν έκαναν τρεις διαφορετικές κινήσεις μέσα στην περιοχή, με τους Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Κυριόπουλο, Κώτσιρα, Βαγιαννίδη και Σάντσες να βγάζουν τις σέντρες από τα άκρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News