Παναθηναϊκός: Ας τους κόψουν το βήχα οι πράσινοι!

Ο τίμιος στρατιώτης του Παναθηναϊκού!

Στο κύπελλο νίκησες εύκολα όμως- μην γελιόμαστε- ο Βόλος ήξερε πως είχε αποκλειστεί από το πρώτο παιχνίδι και πρόβαλε υποτυπώδη αντίσταση.

Την Κυριακή στα Γιάννενα το κλίμα θα είναι εχθρικό κι ο ΠΑΣ θέλει να συνεχίσει την απίθανη παράδοση που έχει χτίσει απέναντί σου.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σφυγμό στη Μαγνησία αλλά για να το πιστοποιήσει ότι…επιστρέφει πρέπει να νικήσει στην Ήπειρο, αν το κάνει κι εμφατικά ακόμα καλύτερα αλλά το παν σ’ αυτή την περίπτωση είναι το τρίποντο ανεξαρτήτως εμφάνισης.

Πρέπει να θυμηθεί ξανά τις αρετές του ο πρωτοπόρος. Να αντιπαρατάξει στο πάθος των οικοδεσποτών το δικό του ομαδικό πνεύμα.

Το πείσμα του παίκτη που ξέρει ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο. Να βγάλει αγωνιστικότητα που προέρχεται από την επίγνωση της προσδοκίας για το ότι τα πράγματα θα φτιάξουν σε περίπτωση τριπόντου.

Αν κανείς απομονώσει την αγωνιστική «αρματωσιά» κάθε αντιπάλου προφανώς θα ποντάρει στο πράσινο στα Γιάννενα, μα η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν θυμίζει την αρμάδα του πρώτου γύρου γι αυτό όλοι έχουν πάρει θάρρος πανηγυρίζοντας όντας μακριά από την κορυφή (ακόμα).

Ε, ας τους κόψουν το βήχα οι πράσινοι.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Μπερνάρ, κλασικός Βραζιλιάνος μπαλαδόρος

Ακόμα ένα θεαματικό παιχνίδι του Μπερνάρ στην Μαγνησία.

Η Βραζιλία έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στη θέση του επιθετικού χαφ, μπορεί ο τύπος να μη φτάνει να θεωρείται master ή top court general σε παγκόσμιο επίπεδο όμως έχει ήδη σημαντική καριέρα να επιδείξει και σίγουρα στα μέρη μας ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.

Ο νοτιοαμερικάνος είναι πολύ καλή περίπτωση παίκτη και το περιβάλλον του Παναθηναϊκού ιδανικό ως προς την ανάπτυξη του.

Κουβαλάει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους επιτελικούς της χώρας του.

Είναι δαντελένιος, άριστος τεχνικά και διακατέχεται από No fear attitude που τόσο είναι αναγκαία στα αποδυτήρια.

Ο νο1 οργανωτικά στον Παναθηναϊκό σήμερα, κάθε φορά προσπαθεί να αναμείξει τους συμπαίκτες του στην επίθεση της ομάδας.

Αυτό που πρέπει άμεσα να βελτιώσει είναι η σκέψη του και η αγωνιστική του συμπεριφορά τις βραδιές που δεν του βγαίνει το ματς.

Θετικό πέρασμα από το τριφύλλι, τον έχει βοηθήσει σημαντικά το γεγονός ότι νιώθει…βασιλιάς και ο προπονητής του ορκίζεται στα προσόντα του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News