Παναθηναϊκός: Άνετο πέρασμα από τον Εύνικο

Παναθηναϊκός: Άνετο πέρασμα από τον Εύνικο

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Εύνικο με σκορ 58-78 χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Η Ντέρις Κάρτερ με 17 πόντους και η Ελεάννα Χριστινάκη με 15 πόντους ήταν οι κορυφαίες των νικητών, ενώ για τον Εύνικο η Κυριακή Εμμανουηλίδου είχε 14 πόντους.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό στα πρώτα λεπτά του ματς, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και τον Εύνικο να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα το οποίο κυμαινόταν σε απόσταση βολής (14-11 στο 7′) και τον Παναθηναϊκό να μην έχει ακόμα βρει ρυθμό στο παιχνίδι, με την ομάδα των Άνω Λιοσίων να ολοκληρώνει το πρώτο δεκάλεπτο στο +3 (20-17).

Διαφορετική εικόνα στη δεύτερη περίοδο, με την Καπογιάννη να προσπαθεί να κρατήσει «φρέσκιες» τις παίκτριές της, αφού ήταν μεγάλη η κόπωση από τα συνεχόμενα ματς, με τη Ριντ να είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια, αφού είχε 12 πόντους με 6/8 δίποντα και το «τριφύλλι» να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας υπέρ του ένα +5 (32-37).

Στην τρίτη περίοδο το «τριφύλλι» ανέβασε την πίεση του στην άμυνα, συνέχισε να έχει πρωταγωνίστρια τη Ριντ (16 π.), είδε και τη Χριστινάκη να μπαίνει στην επιθετική εξίσωση (12 π.), με τις «πράσινες» να φτάνουν στο 27′ στο +11 (43-54), αλλά τον Εύνικο να «ροκανίζει» τη διαφορά στο φινάλε του δεκαλέπτου σε 51-57.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και την τελευταία περίοδο, με την ομάδα της Καπογιάννη να διατηρεί την υψηλή πίεση στην άμυνα και να πατάει το… γκάζι στην επίθεση, φτάνοντας στο + 16 (51-67) στο 35′, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη, την οποία «σφράγισε» με το τελικό 58-78.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News