Παναθηναϊκός: Ανανεώνει ο Πέρεθ - Ποιος παίρνει σειρά

Ενδεκάδα με ΠΑΟΚ: Με δίλημμα «κλειδώνει» η αμυντική τετράδα

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ο Ρούμπεν Πέρεθ αναμένεται σύντομα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2025.

Ο Ισπανός θα είναι ο πρώτος που θα ανανεώσει με το Τριφύλλι με τους Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Κουρμπέλη να παίρνουν σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο επόμενος παίκτης ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Πράσινους είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός είναι ο βράχος της άμυνας της ομάδας και έχει βρει την Ιθάκη του στο Σύλλογο αφού δεν έχει παραμείνει ποτέ στη καριέρα του τόσα χρόνια σε κάποια ομάδα.

Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε happy end και σε αυτή την υπόθεση ενώ στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να κλείσει θετικά και τα θέματα των Κουρμπέλη και Αϊτόρ.

Παναθηναϊκός: «Τρελό» σενάριο για Χριστοδουλόπουλο

Ένα τρελό σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες που θέλει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την sportday, ο Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε από την Ανόρθωση και ήδη στην πιάτσα σήμανε συναγερμός διότι όλοι θεωρούν ότι ο Λάζαρος δεν πρόκειται να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Το ερώτημα είναι αν μπορεί να τον διαχειριστεί ο Γιοβάνοβιτς. Όπως κι αν εκείνος αποδεχτεί τον συμπληρωματικό ρόλο του σε μία ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί ως τώρα.

Πάντως το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να υλοποιηθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News