Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Έχει ανάγκη το διπλό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βόλος - Παναθηναϊκός ώρα: Διπλό για πλέι οφ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός ώρα: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός ώρα: Οι πράσινοι, αν και ταξίδεψαν με απουσίες στο Αγρίνιο (Ζαχίντ, Ινσούα) χρειάζεται τη νίκη, καθώς έχουν ανάγκη ένα… καλό διπλό τη φετινή σεζόν.

Στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ έγιναν όργια κατά του τριφυλλιού και δεν ήρθε το διπλό, οπότε κόντρα στον Παναιτωλικό, μπορεί να γίνει το… σωστό. Να έρθει η νίκη.

Ο Γιώργος Δώνης, το είπε ξεκάθαρα άλλωστε: Νίκες σε ματς, όως αυτό με τον Παναιτωλικό, θα επιβεβαιώσουν ότι η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο.

«Όταν θέλεις να χτίσεις σερί και να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον αγώνες όπως η Λάρισα η Ξάνθη ή με τον Πανατωλικό πρέπει να νικάς όπως κι αν παίζεις. Σε αυτό το επίπεδο δεν έχουμε φτάσει», είπε χαρακτηριστικά ο Δώνης.

Κανονικά στην 18άδα για Αγρίνιο ο Κολοβός

Ο Δημήτρης Κολοβός από τη στιγμή που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο δεν θα ταξιδέψει απλά στο Αγρίνιο αλλά είναι και στην 18άδα του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές αποφάσισε να πάρει μαζί του στην αποστολή για Αγρίνιο ο Γιώργος Δώνης ο οποίος μετά το πέρας της προπόνησης του Σαββάτου ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του.

Σε αυτούς συμπεριλήφθηκε τόσο ο Δημήτρης Κολοβός ο οποίος τις δυο τελευταίες μέρες προπονήθηκε κανονικά αλλά και ο Μακέντα. Κάτι που ήταν δεδομένο και για τους δύο από τη στιγμή που πήραν μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη, Νούνες, Πούγγουρα, Κολοβό, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μολό, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Μακέντα, Περέα, Καμπετσή.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Ινσούα, οι τραυματίες Ζαχίντ και Κότσαρης αλλά και οι Μπεκ, Μαυρομμάτης, Βέργος, Θεοχάρης, Φάουστο, Σέχου.

Όσο για την προπόνηση με εξαίρεση τους Ινσούα, Κότσαρη που έκαναν θεραπεία και τον Ζαχίντ ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News