Παναιτωλικός - ΑΕΚ Live Streaming Ζωντανά | Κύπελλο

Παναιτωλικός - ΑΕΚ Live Streaming Ζωντανά | Κύπελλο 5-2-2020

Παναιτωλικός – ΑΕΚ Live Streaming: Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον τοπικό Παναιτωλικό.

Συνέχεια στην καλή εμφάνιση επί του Ατρομήτου καλείται να δώσει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία παίζει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (17:00, Cosmote Sport 2).

Η «Ένωση» θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, καθώς το Κύπελλο αποτελεί ένας από τους στόχους στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε με έξι απουσίες στο Αγρίνιο, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λόπες, Ολιβέιρα, ο τιμωρημένος Κρίστιτσιτς, και οι Μπάρκας, Γιακουμάκης.

Links Για Παναιτωλικός – ΑΕΚ Live Streaming Ζωντανά | Κύπελλο

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βράνιες, Οικονόμου και Σβάρνα, ενώ ως φουλ μπακ θα αγωνιστούν οι Βασιλαντωνόπουλος και Χουλτ.

Ο Σιμόες και ο Σαμπανάτζοβιτς θα παίξουν στα χαφ, ενώ λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Μάνταλος. Το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν ο Αλμπάνης και ο Αραούχο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Βέρντε, Κλωναρίδης, Σαρδέλης, Λιβάια και Χριστόπουλος.

Κρίσιμη εβδομάδα για Ολιβέιρα

Δεδομένη θεωρείται πλέον η απουσία του Νέλσον Ολιβέιρα από το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις, έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και το ιατρικό επιτελείο της «Ένωσης» παρακολουθεί προσεκτικά την εξέλιξη της αποθεραπείας του.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν σκοπεύουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο για την επάνοδο του διεθνούς φορ, ο οποίος εμφανίζεται σίγουρος πως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News