ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ΚΑΕ για την Αθήνα - Τι ετοιμάζεται

ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ΚΑΕ για την Αθήνα! (pic)

Τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί διάφορες προσπάθειες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για να… οικειοποιήσει τους ερυθρόλευκους ως ομάδα της Αθήνας.

Από την αντίπερα όχθη, η μεγαλύτερη ομάδα της Αθήνας, ο Παναθηναϊκός, και η διοίκησή του δεν απαντούσαν στα όσα προκλητικά έκανε η πλευρά του Ολυμπιακού. Κάτι που, όμως, φαίνεται να αλλάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου και του διοικητικού τιμ, από την σεζόν 2020-21 και μετά, Παναθηναϊκός και Αθήνα αναμένεται να γίνουν συνώνυμο και στις…πράξεις.

Μέσω διάφορων δράσεων, οι οποίες δεν έχουν αποφασιστεί ακόμη, και μπορεί να είναι είτε δείπνα, είτε χορηγίες, εκδηλώσεις κ.ο.κ., οι “πράσινοι” ετοιμάζονται να θυμίσουν παντού ότι Αθήνα = Παναθηναϊκός.

Κάτι που θα υπερτονιστεί όταν, με το καλό, η ομάδα επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη σεζόν 2021-22.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ΚΑΕ για την Αθήνα!

Τα τελευταία χρόνια της μεγάλης κρίσης ο Παναθηναϊκός έχασε σε μεγάλο βαθμό τον προσανατολισμό του τον ιστορικό ρόλο του και τις αρχές που τον συνοδεύουν εδώ και 112 έτη ως κληρονομιά του ιδρυτή του Γιώργου Καλαφάτη.

Πάνω απ’ όλα απώλεσε την αίσθηση της ιστορικής σύνδεσης με την πόλη των Αθηνών. Ολο αυτό το ιστορικό λάθος οι πράσινοι προτίθενται να το διορθώσουν από την επόμενη κιόλας σεζόν έχοντας πλέον μία ξεκάθαρη στόχευση προς την Αθήνα και τη βάση των κοινωνικών ιστών της. Πρόθεση της διοίκησης είναι να κάνει τα σωστά ανοίγματα με μία σειρά από δράσεις τόσο προς τη δημοτική αρχή όσο και προς τον απλό πολίτη στέλνοντας παράλληλα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση για την επανασύνδεση του Παναθηναϊκού με την Αθήνα.

Κάτι που ξεκίνησε να κάνει με πολύ σωστές βάσεις και με εξαιρετική καμπάνια από το περασμένο καλοκαίρι η μπασκετική ομάδα του τριφυλλιού με το σλόγκαν “We Are Athens”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News