Ουόλτερς: «Είναι μία μεγάλη εβδομάδα για εμάς»

Τι αλλάζει με Γουόλτερς σε Παπαγιάννη και Πονίτκα!

Αναλυτικά όσα είπε ενόψει του αγώνα με τη Βίρτους (23/11, 21:00):

Για τη «διαβολοβδομάδα» του Παναθηναϊκού: «Είναι μια μεγάλη εβδομάδα για εμάς. Ξεκινάμε με τη Βίρτους, που είναι μια καλή ομάδα και με πολλούς καλούς παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του απέναντι στους Ιταλούς: Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Κάναμε μια καλή αρχή στον αγώνα της Κυριακής, τον οποίο κερδίσαμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και αυτή την εβδομάδα. Είναι μια μεγάλη εβδομάδα, δυσκολευόμαστε στην Euroleague μέχρι στιγμής, όμως θα πρέπει να πάρουμε αυτά τα εντός έδρας ματς».

Για την «πράσινη» άμυνα: «Σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, με περισσότερη επιθετικότητα. Έχουμε αναλύσει τη Βίρτους και θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Αν παίξουμε καλή άμυνα, αυτό θα μας βοηθήσει και στην επίθεση. Παίζοντας εντός έδρας αυτό θα ματς δώσει τη δυνατότητα να παίξουμε στο transition και να παίξουμε ευκολότερα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε το αποτελέσματα. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News