Πέρεθ: Παραμένει πράσινος οριστικά - Τα χρήματα και η διάρκεια

«Γρήγορη και επιτυχημένη απόφαση να επιλέξω Παναθηναϊκό»

Οριστική συμφωνία υπάρχει ανάμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και την πλευρά του Ρουμπέν Πέρεθ για νέο συμβόλαιο έως το 2025.

Οι επαφές ανάμεσα στους “πράσινους” και την πλευρά του Ρουμπέν είχαν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες και όλα έδειχναν ότι ο Ισπανός θα παραμείνει στο Τριφύλλι.

Όλες οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν κρατηθεί μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο απ’ την πρώτη στιγμή ο Ρουμπέν είχε δείξει ξεκάθαρη διάθεση να παραμείνει Πράσινος με ένα νέο συμβόλαιο περίπου στις 600.000 ευρώ).

Την παραμονή του Ρουμπέν και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος θεωρεί τον Ισπανό υπερπολύτιμο για το πλάνο του.

Ο Ισπανός είναι ο προπονητής μέσα στο γήπεδο, αλλά κι εκείνος που δίνει ισορροπία σε όλο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτό και η παραμονή του ήταν μία απ’ τις απόλυτες προτεραιότητες για όλο τον “πράσινο” οργανισμό.

Αυτό που μένει πλέον είναι να έρθει στην Αθήνα ο ατζέντης του Ρουμπέν, για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και να πέσουν και οι υπογραφές, που θα “σφραγίσουν” την παραμονή του 33χρονου μέσου έως τον Ιούνιο του 2025.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News