Ολυμπιακος - ΤΣΣΚΑ Μοσχας Live Streaming Ζωντανή μετάδοση

Ολυμπιακος - ΤΣΣΚΑ Μοσχας Live Streaming Ζωντανή μετάδοση 6-2-2020

Ολυμπιακος – ΤΣΣΚΑ Μοσχας Live Streaming: Mία… άνιση «μάχη» απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δίνει το βράδυ της Πέμπτης (6/2, 21:00, NOVASPORTS 2HD) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη χωρίς να συμπληρώνει… δεκάδα, μετά τον τραυματισμό των Βασίλη Σπανούλη και Τέιλορ Ρότσεστι, στο αγώνα του Κάουνας, με τη Ζαλγκίρις την περασμένη Τρίτη (4/2).

Εκτός από τη δεδομένη απουσία των δύο προαναφερόμενων, αμφίβολος είναι, για τρίτο διαδοχικό αγώνα, ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού πονά στα πλευρά και η συμμετοχή του κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Η βαριά ήττα με 94-69 στο Κάουνας έβαλε οριστικά τέλος στα… όνειρα των «ερυθρόλευκων» για παρουσία στην οκτάδα στο τέλος της κανονικής περιόδου που δίνει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ.

Ήταν η 14η ήττα της ομάδας του Πειραιά σε 23 αγωνιστικές. Από ήττα και μάλιστα εντός έδρας προέρχεται και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς η πρωτοπόρος Αναντολού Εφές νίκησε με 80-82 στη Ρωσία, αύξησε σε 20 τις νίκες της και κατά τέσσερις την απόσταση που τη χωρίζει από την ΤΣΣΚΑ.

Links για Ολυμπιακος – ΤΣΣΚΑ Μοσχας Live Streaming

Πάντως, η πρωταθλήτρια Εuroleague βρίσκεται εντός της τετράδας που εξασφαλίζει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Διαιτητές της αναμέτρησης Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας ορίστηκαν οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Η… ημέρα που ο Ολυμπιακός πέρασε με 79-84 από τη Μόσχα, για την 5η αγωνιστική, έχει… ξεθωριάσει πια! Ο Μπράντον Πολ είχε πετύχει 20 πόντους και είχε μαζέψει 6 ριμπάουντ για τον Ολυμπιακό στις 30 Οκτωβρίου 2019, στο ματς του πρώτο γύρου στη Ρωσία, με τους «ερυθρόλευκους» να σημειώνουν τότε την έκπληξη της αγωνιστικής.

Στις 6 Φεβρουαρίου 2020, όμως ο Ολυμπιακός δεν συμπληρώνει δεκάδα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν υπολογίζουν ούτε στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι διαθέσιμοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι οι εξής: Κόνιαρης, Μπάλντγουϊν, Πολ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Ρούμπιτ, Μιλουτίνοβ, Έλις και ο νεαρός Νικολαΐδης, ο οποίος στο Κάουνας πήρε το «βάπτισμα του πυρός», στο υψηλότερο επίπεδο.

Στον αντίποδα, η ΤΣΣΚΑ ενισχύθηκε με τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, τον πρώην παίκτης της ΑΕΚ, αλλά και κάτοχο του τίτλου του Eurocup με την Νταρουσάφακα το 2018, υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Εκτός παραμένει για τους Μοσχοβίτες ο έμπειρος διεθνής φόργουορντ Αντρέι Βοροντσέβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον αγώνα με τη Βαλένθια, για την 21η αγωνιστική.

Από την 21η αγωνιστική έχει να αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ και ο Έλληνας σέντερ Κώστας Κουφός, αφού δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με Κίμκι (22η) και με Αναντολού Εφές (23η). «Όπλο» στα χέρια του Ιτούδη είναι αδιαμφισβήτητα ο Μάικ Τζέιμς με 21 πόντους μέσο όρο στους αγώνες της Euroleague φέτος.

Κι ενώ ο κορυφαίος ριμπάουντερ του Ολυμπιακού (8,3ρ. μέσο όρο) θα αισθάνεται… περίεργα απέναντι στην ομάδα που έδινε «γη και ύδωρ» για να τον κάνει δικό της το περασμένο καλοκαίρι, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδέχονται αρκετά πρώην δικά τους παιδιά και μάλιστα ιδιαίτερα αγαπημένα στους φιλάθλους, όπως ο Ντάνιελ Χάκετ, ο Κάιλ Χάινς και ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ολυμπιακος – ΤΣΣΚΑ Μοσχας Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-4.html

http://trgoalstv1.me/stream14.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch4.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News