ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Πρόβα τελικού…

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (12/5, 19:30).

Olympiakos – PAOK Live Streaming

Μπορεί στο συγκεκριμένο ντέρμπι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να μην έχουν ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως πάντα όταν κοντράρονται μεταξύ τους βρίσκουν πολλά κίνητρα.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε δέκα μέρες στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και οι Πέδρο Μαρτίνς και Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Ολυμπιακός θέλει επιπλέον να… απαντήσει στον ΠΑΟΚ για την πρόσφατη του ήττα στην Τούμπα με σκορ 2-0, αλλά και να επιστρέψει στις ζωηρές εμφανίσεις και τις νίκες, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Άρη και Αστέρα Τρίπολης. Η νίκη των ερυθρόλευκων έχει απόδοση  1.89.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ από τη δική του πλευρά διάγει την καλύτερη του περίοδο με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο. Στα 8 τελευταία του παιχνίδια σε πλέι οφ πρωταθλήματος και στο Κύπελλο ο δικέφαλος του Βορρά μετρά 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Το σενάριο να αποδράσει ο ΠΑΟΚ με το «διπλό» από το «Γ. Καραϊσκάκης» δίνει 3.85.

Στο τελευταίο μεταξύ τους ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 27 Ιανουαρίου οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει 3-0 του ΠΑΟΚ. Πάντως οι θεσσαλονικείς στο αντίστοιχο περσινό ματς των πλέι οφ είχαν νικήσει 1-0 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Live Streaming

«Η νίκη αυτή δείχνει ότι η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πριν δε δούλευε καλά. Είναι πιο συμπαγής, έχει βρει τα πατήματά της.

Παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, μπαίνουν μέσα και βοηθούν την ομάδα. Αυτό θέλουμε από κάθε παίκτη. Να δίνει το 100% και να ιδρώνει τη φανέλα», δήλωσε ο Γκαρσία μετά τον Άρη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/P8ejm2s7

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News