Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη σεζόν με το ντέρμπι αιωνίων στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει να ρίξει «τορπίλες» στο λιμάνι βάζοντας «φωτιά» στο πρωτάθλημα.

Το ντέρμπι των αιωνίων θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 HD στις 19:30. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Αιχμηρή ανακοίνωση για τα κρούσματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά η σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα το νέο κρούσμα βίας κατά της ελληνικής διαιτησίας. Η ελληνική πολιτεία και όλες οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να διαλευκάνουν άμεσα όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις βίας κατά των διαιτητών.

Μόνη απάντηση σε αυτή την αθλιότητα ειναι η απομόνωση τους και η απρόσκοπτη συνέχιση του πρωταθλήματος».

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Οι δηλώσεις του Μακέντα:

Για την χρονιά που πέρασε: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά, όμως οι δυσκολίες είναι αυτές που σου δίνουν την εμπειρία και πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά. Ενδεχομένως θα μπορούσαμε να πάμε ακόμη καλύτερα, όμως προτιμώ να κρατήσω τα θετικά του 2019“.

Για το 2020: “Είμαστε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και αυτό που κοιτάμε είναι να χτίσουμε κάτι καλό. Θέλουμε το 2020 να φέρουμε ακόμη περισσότερα στον Σύλλογο, για το καλό της ομάδας και των φιλάθλων”.

Για το “σίριαλ” με την αποχή των διαιτητών: “Ναι ήταν λίγο περίεργο, αλλά πάντα ως ποδοσφαιριστής ελπίζεις να γίνουν αυτού του είδους οι αγώνες. Εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου προετοιμαστήκαμε για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει του αγώνα”.

Για την τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού: “Το να παίζεις με τους φιλάθλους είναι ό,τι καλύτερο. Βοηθάει να δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα, εξάλλου τα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικά για τον κόσμο. Όμως αυτό εμάς δεν μας απασχολεί. Εμείς κοιτάμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και στόχος μας είναι η νίκη”.

Για τις διαφορές των δύο ομάδων: “Ο Ολυμπιακός είναι αναμφισβήτητα μια πολύ καλή ομάδα, έχει εμπειρία και συμμετείχε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς μπορεί να μην έχουμε τόσο μεγάλη εμπειρία, αλλά παίζοντας μαζί τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε βρει μια χημεία και ομοιογένεια σαν ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή θα μπούμε στο γήπεδο με στόχο το καλύτερο δυνατό”.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Για τα στοιχεία που χρειάζεται ένα ντέρμπι: “Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια τα περιλαμβάνουν όλα κι αυτό που ουσιαστικά πρέπει να έχεις είναι χαρακτήρα και πάθος, ώστε να τα δώσεις όλα. Πρέπει να δείξεις την ποιότητα αλλά και τη θέληση ως ομάδα ώστε να πετύχεις τον στόχο σου. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα ώστε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για την αγάπη του κόσμου και τα γκολ σε ντέρμπι: “Τα λόγια του κόσμου δεν είναι δική μου δουλειά. Εγώ προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά. Φυσικά όταν πετυχαίνεις γκολ απέναντι σε μεγάλες ομάδες, σου δίνει περισσότερη ευχαρίστηση. Εννοείται ότι θέλω να σκοράρω απέναντι σε αυτές και ιδιαίτερα απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα δώσω πάνω κι από το 100% για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει το ματς”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News