Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming | Superleague

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming | Superleague

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming: Το ιδανικό μέρος να ξεκινήσει «αντεπίθεση»!

Υποχρεωμένος να ανασυνταχθεί και να πάρει θετικό αποτέλεσμα είναι ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι πάει στο Καραϊσκάκη να παίξει τα ρέστα του με τον Ολυμπιακό (21/11 19.30).

Το καλύτερο σενάριο ήταν για τον Λάζλο Μπόλονι η διακοπή του πρωταθλήματος. Τον βοήθησε ώστε να μπορέσει να περάσει κάποια πράγματα στην ομάδα και να την προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για το αιώνιο ντέρμπι. Οι αγώνες του Παναθηναϊκού σε Live Streaming

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Όπως όλα δείχνουν το τριφύλλι θα παραταχθεί με 4-2-3-1. Αναμένεται να παίξει με τον Λούκα Βιγιαφάνες με ότι αυτό συνεπάγεται στο κομμάτι της δημιουργίας. Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει την ομάδα του να είναι συμπαγής και απόλυτα συγκεντρωμένη.

Για τον Παναθηναϊκό είναι θετικό  ότι δεν τον υπολογίζει κανείς, κάτι που μπορεί να καταλάβει εύκολα κανείς αν ρίξει μια ματιά στη προσέγγιση του αγώνα  ακόμα και στοιχηματικά. Ώρα να κλείσουν στόματα!

Φυσικά, οι πράσινοι δεν θα παίξουν μόνο για το μηδέν στην άμυνα. Θα επιχειρήσουν να κρατήσουν τους γηπεδούχους όσο πιο μακριά από την περιοχή τους. Αν πάλι το παιχνίδι τους πάει, θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τις δικές τους στιγμές στο ματς για να νικήσουν.

Οδηγός για το τριφύλλι ο θρίαμβος του 2014, όταν νίκησε 3-0 στο Φάληρο. Άλλωστε, αν υπάρχει ένα γήπεδο στον κόσμο που θα ήταν το ιδανικό για να ξεκινήσει την «αντεπίθεση» του ο Παναθηναϊκός, αυτό είναι το Καραϊσκάκη!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στοίχημα

Αρκετά ενδιαφέροντα στοιχήματα έχουν ετοιμαστεί από τις πλατφόρμες. Ο Παναθηναϊκός δίνεται ως αουτσάιντερ και αυτό γεννά ευκαιρίες για υψηλές αποδόσεις. Πάνω από 600+ αγορές μπορεί να βρει κανείς για το ντέρμπι, ενώ υπάρχουν και τα πιο πρωτότυπα ειδικά στοιχήματα. Να κερδίσει πέναλτι ο Παναθηναϊκός, Να σκοράρει ο Καρλίτος & να κερδίσει κάρτα αντιπάλου, Να σκοράρει με κεφαλιά ο Μακέντα, 2/2 & Under 3,5 γκολ. Όλα αυτά σε τρομερές αποδόσεις!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News