Ολυμπιακός - Μπάγερν Live Streaming Ζωντανά | Olympiacos - Bayern

Ολυμπιακός - Μπάγερν Live Streaming Ζωντανά | Olympiacos - Bayern

Ολυμπιακός – Μπάγερν Live Streaming σε ένα που οι ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη κόντρα στη Μπάγερν για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στην Ευρωλίγκα.

Την πρώτη του νίκη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου.

Ούτε η βαθμολογική θέση, ούτε το υπολειπόμενο πρόγραμμα, ούτε η εικόνα του Ολυμπιακού προδιαθέτουν για πρόκριση στα playoffs. Όμως όσο υπάρχει ακόμη ελπίδα, έστω και αμυδρή, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν.

Απόψε (20:30, Novasports 1) υποδέχονται την Μπάγερν για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με στόχο μια νίκη που θα κρατήσει ζωντανές τις λίγες πιθανότητες για τα playoffs. Άλλωστε παρά τα συνεχή στραβοπατήματα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να απέχει 2-3 νίκες από την όγδοη θέση, καθώς απώλειες έχουν και άλλες ομάδες.

Links για Ολυμπιακός – Μπάγερν Live Streaming παρακάτω

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την ομάδα του με τη συνήθη… ενδεκάδα.

Η Μπάγερν, που είναι ουραγός με έξι νίκες, θα ψάξει την πρώτη της νίκη εκτός Γερμανίας δίχως απουσίες, καθώς έχει έρθει στην Αθήνα με 14 παίκτες και ίσως επανέλθει στην δωδεκάδα ο Τζέντοβιτς που ήταν εκτός στο προχθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μ. Βρετανία).

Ολυμπιακός – Μπάγερν Live Streaming | Μια ήττα και αυτή… φέτος

Ο Ολυμπιακός είχε μόνο νίκες σε τέσσερα ματς απέναντι στην Μπάγερν τη φετινή σεζόν μέχρι φέτος, όταν και έχασε με 85-82 στο Μόναχο αν και εννιά λεπτά πριν το τέλος ήταν στο +12. Αναλυτικά:

31/10/2013: Ολυμπιακός-Μπάγερν 88-83 (Κανονική Περίοδος)
05/12/2013: Μπάγερν-Ολυμπιακός 103-105 (Κανονική Περίοδος)
20/11/2018: Μπάγερν-Ολυμπιακός 62-72 (Κανονική Περίοδος)
19/03/2019: Ολυμπιακός-Μπάγερν 89-69 (Κανονική Περίοδος)
19/11/2019: Μπάγερν-Ολυμπιακός 85-82 (Κανονική Περίοδος)

Ολυμπιακός – Μπάγερν Live Streaming | Βεζένκοφ: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ομάδα με πολύ ποιότητα και με έμπειρους παίκτες, χαρακτήρισε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τη Μπάγερν Μονάχου, ενόψει του αυριανού αγώνα για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ.

«Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά, ζει μία άλλη πραγματικότητα. Πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό που έχει πει ο κόουτς, παιχνίδι με παιχνίδι και να δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Είδαμε τα λάθη μας με την Άλμπα και αύριο πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε.

Η Μπάγερν είναι μία ομάδα με πολύ ποιότητα, τελείως διαφορετική από την Άλμπα, με έμπειρους παίκτες που ξέρει που μπορεί να χτυπήσει και όπως είδαμε και χτες, να βάζει πολλά τρίποντα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε την ενέργεια, να μπούμε με πολύ πάθος και ήρθε η ώρα να κερδίσουμε», τόνισε αρχικά ο 24χρονος φόργουορντ.

Ερωτηθείς για το αν ο τρόπος που έχασε ο Ολυμπιακός στην Γερμανία από το +12 θα αποτελέσει «οδηγό» για το αυριανό παιχνίδι, επεσήμανε: «Στο Μόναχο κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι για 30+ λεπτά , χάσαμε την συγκέντρωση μας στο τέλος γιατί παίξανε πιο σκληρά από εμάς.

Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ σκληρά, αθλητική, που μπορεί να μην πηδάει αλλά είναι πολύ δυνατή. Πρέπει να ματσάρουμε αυτή την ενέργεια και να δείξουμε πως το θέλουμε πιο πολύ. Γιατί όντως το θέλουμε πιο πολύ και πρέπει να κερδίσουμε».

Τέλος για τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού το καλοκαίρι και το τι έχει αλλάξει με την έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα, δήλωσε: «Το τι έγινε το καλοκαίρι και μετά, έχει ειπωθεί άπειρες φορές. Δεν έχει νόημα να γυρνάμε στο παρελθόν. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, οπότε πρέπει να κερδίσουμε.

Η ψυχολογία φτιάχνεται με τις νίκες. Παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με την προπόνηση πρέπει να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του προπονητή και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Η ανάρτηση της ΚΑΕ για το παιχνίδι…

Λινκς για το παιχνίδι…

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

http://soccerjumbotv1.me/ch-10.html

http://trgoalstv1.me/stream20.html

http://assia.tv/live2/golandpas/?lang=lt

https://sportcast.fun/enx/eventinfo/894338_olympiacos_bayern/

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News