Ολυμπιακός - Λαμία Live Streaming Ζωντανά | Κύπελλο

Ολυμπιακός - Λαμία Live Streaming Ζωντανά 12-2-2020 | Κύπελλο

Ολυμπιακός – Λαμία Live Streaming: Νίκη… μονόδρομος για τον Ολυμπιακό στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί σήμερα ο Ολυμπιακός στον σημερινό επαναληπτικό με τη Λαμία, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (18:00, Cosmote Sport 2).

Ο αποψινός αγώνας αποτελεί μία άτυπη ρεβάνς για τους Πειραιώτες, καθώς την περσινή σεζόν στην ίδια φάση της διοργάνωσης είχαν αποκλειστεί από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Το πάθημα φαίνεται πως έχει μείνει μάθημα για τους «ερυθρόλευκους» και, όπως είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες, φέτος θέλουν να κάνουν το νταμπλ μετά τη σεζόν 2014/15.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει τρία διλήμματα όσον αφορά το αρχικό σχήμα με το οποίο προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στη Λαμία.

Links για Ολυμπιακός – Λαμία Live Streaming

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκασπάρ, Σισέ, Σεμέδο και Τσιμίκα.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Καμαρά και ο Καφού, με τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα αγωνιστεί ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Τζολάκης, Μαρτίνης, Παπαδόπουλος, Γκιγέρμε, Εμρέ Μορ, Λοβέρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Χριστοδουλόπουλος, Μπρούνο, Τοροσίδης, ο Σουντανί που τραυματίστηκε την Κυριακή στο Περιστέρι, ενώ οι Σα, Μπα και Μπουχαλάκης παίρνουν «ανάσες».

Ολυμπιακός – Λαμία Live Streaming | Πιέζει για επιστροφή ο Βάις

Στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα βρίσκεται ξανά το όνομα του Βλάντιμιρ Βάις, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Χιλάλ Σουντανί.

Ο Σλοβάκος εξτρέμ είναι ελεύθερος και, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», πιέζει τους Πειραιώτες για επιστροφή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής άσος πιέζει να επιστρέψει στο Λιμάνι, αλλά αυτή τη φορά γίνεται με επίμονο τρόπο.

Οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του Βάις, Μίνο Ραϊόλα, είναι καλές, όμως η υπόθεσή του δεν είναι τόσο απλή.

Πρώτα από όλα ο Πέδρο Μαρτίνς πως οι παίκτες που βρίσκονται ήδη στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ μπορούν να βοηθήσουν στο απαιτητικό πρόγραμμα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Από εκεί και πέρα, ο Σλοβάκος έπαιξε για τελευταία φορά στις 3 Οκτωβρίου, ενώ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με τραυματισμού, και προβληματίζει το γεγονός πως τόσα χρόνια έπαιζε στο (μη ανταγωνιστικό) πρωτάθλημα των Αραβικών Εμιράτων.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News