Ολυμπιακός - Άρσεναλ Live Streaming Ζωντανά | Olympiacos - Arsenal 20-2-2020

Ολυμπιακός - Άρσεναλ Live Streaming Ζωντανά | Olympiacos - Arsenal 20-2-2020

Ολυμπιακός – Άρσεναλ Live Streaming: Βάσεις πρόκρισης θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός, που θα υποδεχτεί την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο των «32» του Europa League.

Σημαντική ευκαιρία να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του… περιπέτεια μέσω του Europa League, έχει ο Ολυμπιακός, που φιλοξενεί απόψε (22:00) την Αρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην πρώτη αναμέτρηση για την «φάση των 32» του θεσμού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους Λονδρέζους με πολύ καλή ψυχολογία, δεδομένου ότι παραμένουν αήττητοι στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ από την πλευρά τους οι «κανονιέρηδες» χαρακτηρίζονται για την αστάθεια τους.

Ακριβώς σ΄ αυτό το σημείο, έγκειται και η ευκαιρία του Ολυμπιακού, που εάν βρεθεί σε καλή βραδυά μπορεί να βάλει ακόμη και ισχυρές βάσεις πρόκρισης, εν΄ όψει του επαναληπτικού στο Λονδίνο την ερχόμενη εβδομάδα.

Links για Ολυμπιακός – Άρσεναλ Live Streaming

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα για τον καταρτισμό της 11αδας και γνωρίζει καλά πως εάν οι Σεμέδο, Μπουχαλάκης και Βαλμπουενά, έχουν καλή απόδοση, τότε η ομάδα του θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Από την πλευρά της αγγλικής ομάδας, το Europa League -και μάλιστα η κατάκτηση του- μοιάζει μονόδρομος για συμμετοχή στο νέο Champions League, καθώς στο πρωτάθλημα απογοητεύει.

Η ποδοσφαιρική ποιότητα στην ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου είναι οφθαλμοφανής, όμως τα ζητήματα που καλείται να λύσει ο Μικέλ Αρτέτα είναι ισχυρότερα και σχετίζονται -κυρίως- με την ψυχολογία και την ομοιγένεια.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, για την οποία δεν χωρούν προβλέψεις εκ του ασφαλούς.

[the_ad id=”309153″]

Να σημειωθεί ότι από την φάση των «32» εισάγεται στο UEL η χρήση της τεχνολογίας VAR,όπως είχε αποφασίσει τον Σεπτέμβριο η UEFA.

Η πιθανότερη ενδεκάδα αποτελείται από τον Σα κάτω από τα δοκάρια, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας.

Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης στον άξονα, με τους Βαλμπουενά και Φορτούνη να έχουν δύο από τις τρεις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Στην άλλη θα είναι είτε ο Καμαρά και η διάταξη θα είναι 4-3-3, είτε ο Μασούρας και η διάταξη θα είναι 4-2-3-1. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

[the_ad id=”309113″]

Ολυμπιακός – Άρσεναλ Live Streaming | Σκάουτ από πέντε ομάδες στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Εκπρόσωποι από πέντε ομάδες θα βρεθούν σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League.

Όπως αναφέρει η LiveSport, πρόκειται για τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Τορίνο, Λέστερ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ΣΠΑΛ -με μια από αυτές να τσεκάρει και παίκτη της Άρσεναλ.

Πιο αναλυτικά, η Λέτσερ ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για τον Ελαμπντελαουί, ενώ ρίχνει ματιές και στον Σεμέδο.

Ο Νορβηγός βρίσκεται στο στόχαστρο και της Σέφιλντ, η οποία τσεκάρει και τον Καμαρά, ενώ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σα.

[the_ad id=”309113″]

Όσο για τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Τορίνο ρίχνουν ματιές στους Τσιμίκα και Καμαρά.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch2.html

http://assia.tv/live2/udar-tv/?lang=en

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News