Ολυμπιακός - Άρης Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | Olympiacos - Aris

Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Olympiacos – Aris 14-6-2020

Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming: Το νικηφόρο σερί του μέσα στο 2020 θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Άρη στο Καραϊσκάκη για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει τους δύο πρώτους αγώνες τους τη νέα χρονιά και θέλουν να κάνουν το «τρία στα τρία» απέναντι στους Θεσσαλονικείς, ενώ παράλληλα στόχος τους είναι να συνεχίσουν να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα στους οπαδούς τους που θα δουν μετά την 1η Δεκεμβρίου ξανά από κοντά την ομάδα τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, από τη μεριά του, έχει κάνει το απαραίτητο ροτέισον και στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας, δίνοντας «ανάσες» σε ορισμένους παίκτες του και παράλληλα να δοκιμάζει άλλους ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην «ερυθρόλευκη» εστία επιστρέφει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τους Μασούρα και Βαλμπουενά στα δύο άκρα. Ο Λοβέρα θα αγωνιστεί πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Παπαδόπουλος, Κούτρης, Γκιγέρμε, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί και Γκερέρο.

Εκτός έμειναν οι Ποντένσε, Μπρούνο και Μπενζιά, ενώ εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Τοροσίδης, Μεριά, Μάρκοβιτς και Ραντζέλοβιτς.

Links για Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming | «Σύμμαχος» του Ολυμπιακού η παράδοση με Άρη

Χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης για την 19η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Αναλυτικά το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής

Η υπεράσπιση της πρώτης θέση για τον Ολυμπιακό είναι διαδικασία που θα έχει ακόμα πολλά αγωνιστικά εμπόδια. Έστω και αν παίζει στην έδρα του, η ποιότητα που έχει δείξει ο Άρης ως τώρα, σίγουρα μας επιφυλάσσει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός

Η μοναδική αήττητη ομάδα πλέον στο πρωτάθλημα, είναι ένα βαθμό μπροστά από τον ΠΑΟΚ, μετά την πρώτη ήττα του πρωταθλητή από τον Άρη!

Αν και έκλεισε το 2019 με την ισοπαλία στο Βόλο, νίκησε τον Παναθηναϊκό στο Νέο Φάληρο και την ως τότε αήττητη στην έδρα της Λαμία, με το ευρύ 4-0. Η ισοπαλία στο Βόλο είναι το μοναδικό από τα έξι τελευταία που δεν κέρδισε.

Το αήττητο του Ολυμπιακού επεκτείνεται στους 28 αγώνες, πηγαίνοντας προς τα πίσω. Η τελευταία του ήττα είναι στις 10 Φεβρουαρίου 2019 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία, ενώ έχει δεχτεί ένα στα έξι τελευταία παιχνίδια. Έτσι η άμυνά του, που έχει δεχτεί έξι γκολ είναι μακράν η καλύτερη, αφού η δεύτερη καλύτερη, αυτή του ΠΑΟΚ, έχει δεχτεί σχεδόν τριπλάσια γκολ, 17.

Δεν έχει δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ σε παιχνίδι. Έχει κρατήσει το «μηδέν» σε 12 από τα 18 παιχνίδια.

Επιθετικά έχει ένα γκολ λιγότερο από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει σκοράρει μόνο στις δύο «λευκές» ισοπαλίες σε Ξάνθη και Αγρίνιο.

Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming | Ο Ολυμπιακός γηπεδούχος

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και σκοράρει και στα 20 τελευταία παιχνίδια της έδρας του. Έχει κερδίσει τα δύο τελευταία μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι και η τελευταία ομάδα που του έκοψε βαθμούς και η τελευταία που νίκησε στο Νέο Φάληρο.

Έχει 17 νίκες και μια ισοπαλία στα 18 τελευταία γηπεδούχος.

Έχει δεχτεί τρία γκολ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τα μισά της σεζόν δηλαδή. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, ο ΟΦΗ ισοφάρισε και η ΑΕΛ μείωσε το σκορ στα αντίστοιχα παιχνίδια.

Ο Άρης

Έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο σπάζοντας το αήττητο στη σεζόν, αλλά και το αήττητο των 51 αγώνων του «δικέφαλου».

Αμέσως μετά έμεινε στο 0-0 στη Λάρισα. Είναι τώρα τέσσερα παιχνίδια αήττητος με δύο νίκες μέσα και δύο ισοπαλίες, ενώ η ήττα από τον ΟΦΗ στα μέσα Δεκέμβρη είναι η μοναδική στα 12 τελευταία.

Αυτό το σερί συμπίπτει με την άφιξη του Μίκαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός σε 14 επίσημα παιχνίδια στον πάγκο έχει επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και μια ήττα. Οι δύο νίκες είναι για το Κύπελλο.

Οι οκτώ ισοπαλίες του Άρη είναι οι περισσότερες που έχει ομάδα στη σεζόν. Έχει κρατήσει τρεις φορές το «μηδέν» στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, αφού δέχτηκε γκολ μόνο από τον ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα. Τρεις φορές τα είχε καταφέρει στα πρώτα 14 παιχνίδια του.

Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming |  Άρης εκτός έδρας

Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ πήρε ισοπαλία από Παναθηναϊκό και ΑΕΛ. Τα έξι τελευταία εκτός έδρας έχει αυτή την ήττα από τον ΟΦΗ και πέντε ισοπαλίες. Έχει να νικήσει από τις 20 Οκτωβρίου, όταν στην Ξάνθη έκανε και το μοναδικό εκτός έδρας τρίποντο για τη σεζόν. Έχει έξι ισοπαλίες εκτός, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Δεν έχει βρεθεί ποτέ πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. Μια φορά προηγήθηκε, αυτή που κέρδισε στην Ξάνθη και στις άλλες οκτώ ήταν ισόπαλος. Στις έξι έφερε ισοπαλία και στις δύο κέρδισε.

Μεταξύ τους

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει πολύ καλή παράδοση με τον Άρη, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Από τις 28 Απριλίου 2010, σχεδόν δέκα χρόνια πριν, έχει να κερδίσει ο Αστέρας, 2-0 τότε (39’ κεφαλιά Τζόνσον, 90’ σουτ Τζόνσον. Ο Nικοπολίδης απέκρουσε πέναλτι του Κόκε).

Από τότε έγιναν 14 αγώνες, 12 πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός έχει 11 νίκες, ενώ τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει και τα έξι τελευταία για τι πρωτάθλημα, ενώ μια ισοπαλία στου Χαριλάου τον Οκτώβρη του 2012 είναι η μοναδική ισοπαλία στα 11 τελευταία παιχνίδια, με τα άλλα δέκα να τα έχει πάρει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming | Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό

Ακόμα και αν έχουν περάσει 18 χρόνια από την τελευταία νίκη του Άρη στην έδρα του Ολυμπιακού, είναι αγώνας που δεν ξεχνιέται. Ο Άρης είχε νικήσει στο «Σπύρος Λούης» με γκολ του Τζμπαρί και ο Κατεργιαννάκης είχε κάνει σπουδαία εμφάνιση.

Στο Νέο Φάληρο ο Άρης έχει να νικήσει από το Νοέμβριο του 1983, 1-0 (19’ σουτ Έρικσον). Από τότε μια νίκη του 1987 και αυτή του 2002 έγιναν στο «Σπύρος Λούης».

Τελευταία φορά που δεν έχασε στο Νέο Φάληρο ο Άρης ήταν πριν από δέκα χρόνια, το 0-0 το Μάιο του 2010 για τα πλέι οφ. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει να φύγει ο Άρης από ένα άλλο 0-0, τον Μάρτιο του 2007.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ…

Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch31.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News