Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Olympiacos – Aris 14-6-2020

Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Olympiacos – Aris 14-6-2020

Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming: Τη νίκη με την οποία θα διευρύνει το αήττητο σερί θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Άρη στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (21:30, Novasports 1).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και παράλληλα να κάνουν άλλο ένα βήμα προς το 45ο πρωτάθλημά τους, ενώ έχουν τη ρεβάνς στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ και φυσικά το δεύτερο ματς με τη Γουλβς στο Europa League.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο το κλίμα είναι πολύ καλό και όλοι δείχνουν αποφασισμένοι να φέρουν εις πέρας τις δύσκολες αποστολές που έχουν μπροστά τους, μετά και την επιστροφή στην αγωνιστική… κανονικότητα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σισέ, Μπα και Τσιμίκα. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Δεξιά θα είναι ο Βαλμπουενά, αριστερά ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Καφού, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης και Χασάν.

Εκτός έμεινε ο Σεμέδο, ο οποίος τη Δευτέρα είχα μεταβεί στην πατρίδα του για να βρεθεί στην κηδεία της νονάς του, την οποία είχε σαν μητέρα του, αφού τον μεγάλωσε. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Εμρέ Μορ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ελάχιστα με τους Πειραιώτες και δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς.

Λινκς Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming

Ο Ολυμπιακός
Νίκησε στην Τούμπα το έκτο παιχνίδι πρωταθλήματος στη σειρά. Τώρα έχει κερδίσει και τα 10 από τα 11, με μοναδική απώλεια την ισοπαλία με την ΑΕΚ. Επίσης έχει 14 νίκες στα 16 τελευταία, με ισοπαλίες με Βόλο και ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει  φτάσει συνολικά χωρίς ήττα 37 αγώνες πρωταθλήματος, μετά την ήττα στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019.

Δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία, ενώ στα οκτώ τελευταία έχει δεχτεί ένα και αυτό με πέναλτι από την Ξάνθη, αφού προηγήθηκε με 3-0.

Έχει κρατήσει επίσης το «μηδέν» σε 12 από τους 15 τελευταίους αγώνες του, και συνολικά σε 19 από τους 27 αγώνες του.

Δέχτηκε δύο από τον Άρη, ενώ δεν είχε δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ στα 28 προηγούμενα. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι το μοναδικό από τα τελευταία 37 πρωταθλήματος, που δέχτηκε πάνω από ένα γκολ.

Στο Κύπελλο είναι στα ημιτελικά, όπου έχασε το πρώτο παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-2.

Links Ολυμπιακός – Άρης Live Streaming

Ο Άρης
Ξεκίνησε με νίκη επί του ΟΦΗ τα πλέι οφ, αφού δεν έκανε νίκη στα τελευταία τέσσερα της κανονικής περιόδου. Τώρα έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία.

Έχασε τα τέσσερα από τα εννέα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ είχε μια ήττα στα 12 προηγούμενα. Είναι αθροιστικά τα 21 παιχνίδια με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο.

Έχει δύο νίκες στα οκτώ τελευταία επίσημα, αυτή με τον ΟΦΗ και το «διπλό» στον Ατρόμητο, που του χάρισε την πρόκριση στο Κύπελλο.

Έβαλε τρία γκολ στον ΟΦΗ, αφού δεν είχε πετύχει περισσότερα από δύο γκολ μετά το 4-2 επί του ΠΑΟΚ.

Στο Κύπελλο βρίσκεται στα ημιτελικά, όπου έχει χάσει τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch5.html

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News