ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Olympiacos - PAOK

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη δεσπόζει στην 7η αγωνιστική της Super League.

Olympiacos – PAOK Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας αήττητοι (4-2-0) με 14 βαθμούς και ο Δικέφαλος του Βορρά (4-1-1) ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 13 πόντους. Η αναμέτρηση στο Φάληρο προβλέπεται συγκλονιστική, αφού οι δυο ομάδες έχουν κοινό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αμφότερες την Πέμπτη είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και πλέον το ζητούμενο για τους δύο προπονητές είναι να διαχειριστούν και τον παράγοντα της κούρασης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Αϊντραχτ στην Φρανκφούρτη κι έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από την Γερμανία, αφού ηττήθηκε 3-1. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα τον έριξε στη 2η θέση του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν την φρεσκάδα περασμένων παιχνιδιών και η άμυνα παρουσίασε αρκετά προβλήματα όταν η Αϊντραχτ άσκησε πίεση.

«Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Eμείς δεν καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις καλές στιγμές που μας παρουσιάστηκαν. Κοιτάμε μπροστά, αφού μας περιμένει ένα μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς.super league Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Κοπεγχάγης στη Δανία και πάτησε στην κορυφή του 6ου ομίλου στο Conference League. Ο Λουτσέσκου είδε τους παίκτες του να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και περιμένει ανάλογη συνέχεια στο ντέρμπι, προκειμένου να διαγραφεί η αναπάντεχη «γκέλα» (4-4) από τον Βόλο στην Τούμπα.

«Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, αλλά η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Το μυαλό μας είναι στον Ολυμπιακό. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι», είπε ο Λουτσέσκου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο επίκεντρο του ντέρμπι θα βρεθούν οι δύο προπονητές. Ο Μαρτίνς μετράει δύο ήττες κόντρα στον Λουτσέσκου σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ η μονομαχία ανάμεσα στον τωρινό προπονητή του Ολυμπιακού και στον ΠΑΟΚ κρέμεται σε μια κλωστή.

Ο Πορτογάλος προπονητής με αντίπαλο τον Δικέφαλο του Βορρά μετράει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες σε συνολικά 13 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις.Live Streaming σουπερ λιγκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/24_10_2021_20_30_olympiacos_paok/47-1-0-23845

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News