Οι προβλέψεις των Παπαγιάννη, Πονίτκα και Μπέικον για το Μουντιάλ

Οι προβλέψεις των Παπαγιάννη, Πονίτκα και Μπέικον για το Μουντιάλ

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Πολωνός Ματέους Πονίτκα και ο Ντούειν Μπέικον, μίλησαν στην κάμερα του ΟΠΑΠ για τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή, την ομάδα που πιστεύουν ότι θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και τη δική τους ψήφο για τον πρώτο σκόρερ.

Οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού, κρατούν την μπάλα του ποδοσφαίρου και βάζουν καλάθι στο Παγκόσμιο Κύπελλο μαζί με τον ΟΠΑΠ.

Δείτε το βίντεο:

Παναθηναϊκός: Έτσι θα φτάσει στη νίκη επί της Φενέρ

Μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τη Φενέρ περιμένει τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη.

Οι «πράσινοι» πέρασαν νικηφόρα πέρσι από την έδρα της Φενέρ, χάρις ενός τριπόντου – βόμβα από τον Ντάριλ Μέικον στο φινάλε της αναμέτρησης.

Πέρσι η αναμέτρηση έληξε 62-59 υπέρ του Παναθηναϊκού, όμως, μέσα στο επόμενο εξάμηνο η Φενέρ άλλαξε προπονητή και ενισχύθηκε σημαντικά.

Αν θέλει ο Παναθηναϊκός να έχει βάσιμες ελπίδες για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα για 2η συνεχόμενη φορά από την Τουρκία, τότε, θα πρέπει να φτάσει στους 80 πόντους στην επίθεση και να δείξει συνέπεια στην άμυνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News