Οι απολαβές του Μπέικον στον Παναθηναϊκό!
O Μπέικον ανακοινώθηκε χθες από τον Παναθηναϊκό λίγα λεπτά πριν τον αγώνα με την Μονακό.
Ο Αμερικανός απασχολούσε τους Πράσινους για μεγάλο διάστημα όμως ο προβληματικός του χαρακτήρας δυσκόλεψε την υπόθεση.
Τελικά, η λύση βρέθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος έβαλε μια δικλείδα ασφαλείας στο συμβόλαιο του Αμερικανού ώστε η ομάδα να είναι καλυμμένη σε κάθε περίπτωση.
Έτσι ο Μπέικον υπέγραψε στο Τριφύλλι για τα επόμενα δύο χρόνια και έρχεται για να ανεβάσει επίπεδο τους Πράσινους.
Όσο για το συμβόλαιο του, ο Αμερικανός θα λάβει ένα ποσό κοντά στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.
Τέλος, την δεδομένη χρονική στιγμή έμοιαζε ο Μπέικον να χρειάζεται τον Παναθηναϊκό και ο Παναθηναϊκός τον Μπέικον.
Μένει να δούμε αν αυτή η συνεργασία θα λύσει τα προβλήματα και των δύο πλευρών. Τα υπόλοιπα στο παρκέ.
Χτύπησε ο Πονίτκα αλλά το πάλεψε!
Ο Ματέους Πονίτκα προσπάθησε όσο μπορούσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό αν και είχε τραυματιστεί.
Ο Πολωνός σε δηλώσεις του τόνισε πως έκανε μεγάλη εμφάνιση ξανά ο Μάικ Τζέιμς κόντρα στον Παναθηναϊκό και πως άργησαν να μπουν στο ματς με τη Μονακό, θεωρώντας πως είναι πρώτα απαραίτητο να «δέσει» η ομάδα του.
Αναλυτικά όσα είπε:
«O Μάικ Τζέιμς… καθάρισε το ματς στο φινάλε. Μπήκαμε στο ματς αργά και συγκεκριμένα μετά την πρώτη περίοδο και για αυτό χάσαμε. Δεν πρέπει να έχουμε την ίδια εμφάνιση όπως στο Βερολίνο. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να… δεθεί. Είχα ένα χτύπημα στα δόντια και δεν ήμουν 100%, αλλά έδωσα ό,τι είχα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1
- Πόσους βαθμούς θέλει ο Παναθηναϊκός για οκτάδα και 1η θέση στο Conference
- Παναθηναϊκός: Γεμίζουν τα ταμεία από την Ευρώπη – Το νέο ποσό μετά την ΤΣΣΚΑ
- Conference League: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1
- Παναθηναϊκός, Conference: Επόμενος αντίπαλος – Ημέρα, ώρα, έδρα (4 αγων.)