Δεν προπονήθηκε ο Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό πριν το Game 1 με τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για τη σειρά με τον Ολυμπιακό, την ώρα που στους «ερυθρόλευκους» υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στην εβδομάδα των τελικών με ένα σημαντικό ερωτηματικό, καθώς ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας.
Ο ομογενής γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τενοντίτιδας στο δεξί πόδι, μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ, και η συμμετοχή του στο πρώτο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη.
Η κατάστασή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Τρίτης, όπου θα επιχειρήσει να μπει στο πρόγραμμα και τότε θα φανεί αν μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την πρεμιέρα των τελικών.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»