Μαρινάκης για Δημητριάδη: «Με έφτυσε, του έδωσα ένα χαστούκι και μου έσκισε το πουκάμισο»

Βαγγέλης Μαρινάκης και Γρηγόρης Δημητριάδης φέρονται να είχαν έντονο επεισόδιο στο T-Center πριν από τον τελικό της EuroLeague.

Πιάστηκαν στα χέρια Μαρινάκης - Δημητριάδης στο γήπεδο του Παναθηναϊκού (vid)

Νέες διαστάσεις παίρνει το επεισόδιο που φέρεται να σημειώθηκε στο Telekom Center Athens, πριν από την έναρξη του τελικού της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο περιστατικό εμπλέκονται ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γρηγόρης Δημητριάδης, με τις δύο πλευρές να παρουσιάζουν διαφορετική εικόνα για το πώς άναψε η ένταση και πώς εξελίχθηκε το επεισόδιο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στις εξέδρες του T-Center, ενώ ο Γρηγόρης Δημητριάδης, πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και ανιψιός του πρωθυπουργού, ήταν επίσης στον χώρο, έχοντας τα τελευταία χρόνια στενή παρουσία γύρω από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η ιστοσελίδα Zougla δημοσίευσε δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα έγιναν, αλλά και την εκδοχή που φέρεται να μετέφερε ο Γρηγόρης Δημητριάδης σε ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά του.

Σύμφωνα με την πλευρά Δημητριάδη, η ένταση ξεκίνησε από φραστική επίθεση που δέχθηκε. Ο ίδιος φέρεται να είπε: «Έσκυψε στο αυτί μου και έβρισε την μητέρα μου . Σου γ@μ@ την μάνα σου, μου είπε. Ξέρω και κάτι λίγα από μποξ, τον τράβηξα από τα ρούχα του και του έριξα μία γροθιά»

Από την άλλη πλευρά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε διαφορετική εκδοχή για τη στιγμή της έντασης, υποστηρίζοντας πως όλα ξεκίνησαν όταν είδε τον Γρηγόρη Δημητριάδη στις εξέδρες.

Η δήλωσή του ήταν η εξής:

«Ενώ θα έπρεπε ο Δημητριάδης να είναι φυλακή για τις υποκλοπές, συνοδεύεται από 10 ΕΚΑΜίτες. Περνούσα και τον είδα να κάνει κάτι γκριμάτσες. Του είπα, δεν νομίζεις ότι το έχεις παρακάνει. Δεν αντιλαμβάνεσαι που οδηγούν όλα αυτά. Τότε με έφτυσε ο Δημητριάδης. Του έδωσα ένα χαστούκι και μετά από αυτά μου έσκισε το πουκάμισο»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr