Κάκος: «Κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε - Αδικαιολόγητος ο VAR» (vid)
Ο Τάσος Κάκος ισχυρίστηκε πως υπάρχει κόκκινη κάρτα στον Ντάνιελ Ποντένσε για χτύπημα εκτός φάσης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά στο «Showtime»:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Ο Μάκελι μου αρέσει πολύ σαν διαιτητής. Έχει προσωπικότητα και τσαμπουκά. Ελέγχει το παιχνίδι 100%. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά ένας διαιτητής.
Στην περίπτωση της αγκωνιάς του Ποντένσε ο VAR υποστήριξε την απόφαση του Μάκελι. Όμως, είναι λάθος.
Η περίπτωση αυτή είναι μια εσκεμμένη αντίδραση του Ποντένσε που έχει το στοιχείο της εχθρότητας. Δεν υπάρχει άλλη κάρτα από την κόκκινη.
Ο διαιτητής VAR είναι πατριώτης του Μάκελι και μπορεί να θέλει να μπει στην ομάδα του.
Ο Μάκελι ακολουθεί την πορεία της μπάλας, το χτύπημα γίνεται εκτός του οπτικού πεδίου. Η κίτρινη κάρτα προήλθε από τον βοηθό του. Ο VAR είναι αδικαιολόγητος για μένα.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»